ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρνήθηκε να δει τις ΠΑΕ η Ομοσπονδία

Μπάχαλο με ΕΠΟ, έκτακτη συνάντηση με Κοντονή

Η ΕΠΟ αρνήθηκε να συναντηθεί με τις ΠΑΕ και το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει σε αδιέξοδο. Έκτακτη συνάντηση αυτή την ώρα FIFA και UEFA με Σταύρο Κοντονή.
kotnonis

Το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Η ΕΠΟ, η οποία βρέθηκε τη Δευτέρα στο στόχαστρο της FIFA, αρνήθηκε να συναντηθεί με τις ομάδες και την αντιπροσωπεία της UEFA και της FIFA, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας να πραγματοποιούν έκτακτη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Πλέον, οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένονται ραγδαίες. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ουσιαστικά πέταξε έξω την προϊστάμενή της αρχή, αλλά και της FIFA και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι αποτελέσματα θα έχει η συνάντηση με τον κ.Κοντονή.

Οι λόγοι ματαίωσης της συνάντησης δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο από τις ΠΑΕ διέρρεαν ότι η ΕΠΟ ήταν εκείνη που δεν ήθελε να γίνει το ραντεβού το οποίο ματαίωσε ο ίδιος ο Γκιρτζίκης. Προφανώς το όλο ζήτημα έχει να κάνει με τις δηλώσεις του αντιπροσώπου της FIFA, Κώστα Κουτσοκούμνη, ο οποίος άδειασε τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.