ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι ταμειακές ροές δεν προκαλούν ανησυχία στην κυβέρνηση»

Μπαλάφας: Εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019

«Λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε, αλλά εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019», δηλώνει ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μπαλάφας, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
mpalaf

Ο κ. Μπαλάφας τονίζει ότι «οι ταμειακές ροές δεν προξενούν καμία ανησυχία στην κυβέρνηση» και ότι «τα έσοδα του Ιουλίου σε ταμειακούς όρους ξεπερνούν τον στόχο, κατά 105 εκατ. ευρώ, περίπου», υπογραμμίζοντας ότι, όπως δήλωσε και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, «δεν θα ληφθούν νέα μέτρα».

Αναφερόμενος στις προτεραιότητές του στο υπουργείο Εσωτερικών είπε ότι «όλα πρέπει να κατατείνουν στον στόχο βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και τις επιχειρήσεις μέσα από την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων» και σημείωσε ότι «η πρόταση είναι να επιδιώξει η νέα μεταρρύθμιση την ουσιαστική βελτίωση αυτών των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Μιλώντας για τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, ο κ. Μπαλάφας υποστηρίζει ότι «οι καταλήψεις δημοσίων κτιρίων είναι κάτι σύνηθες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πολύ περισσότερο όταν στόχο έχουν τη χρήση τους υπέρ κοινωνικά αδύναμων ομάδων».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ακομη και να μην ληφθούν περισσότερα απ ´ όσα ηδη πάρθηκαν οικονομικά μέτρα, που θα βλάψουν παιρετερω την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου από την Διακυβέρνηση Τσίπρα -Καμμένου , κε. Μπαλάφα ,
  Ειναι δυνατόν να παραμένετε στην αρχή , λέγοντας μας οτι οι καταλήψεις Δημοσίων κτιρίων ειναι το σύνηθες φαινόμενο στις Δημοκρατικές χώρες της Δύσης ;
  Αλλου στην Ευρώπη. αν υπουργός με αρμοδιότητες τόσο σοβαρές οπως του δικού σας Υπουργίου έλεγε αυτά που λέτε σεις , θα τον «παραιτούσαν » πάραυτα , ο πρωθυπουργός ή το κόμμα του για να προλάβουν την δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος .
  Εδώ απευθύνεσθε σε » σανοφάγους » .
  Αρκεί να τονίζετε χωρίς τα » αν » την παλιά ρήση του Γ. Παπανδρέου , τότε εκτελείτε το καθήκον σας , για την «πρόοδο » τούτης της Χώρας..
  Αυτοί είσθε οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ που μας καθήσαμε στον σβέρκο υπηρετόντας μονον τα. Μνημονιακοί σας καθήκοντα , τονίζοντας μας οτι ήσασταν και παραμένετε Αντιμνημονιακοί .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.