ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Cheesecake βατόμουρο χωρίς ψήσιμο

cheesecake

Υλικά:

1 ½ πακέτο κρέμα τυριού
3 κ.σ. ζάχαρη
1 φλ κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
8 μπισκότα τύπου digestive
225 γρ βατόμουρα
1/2 φλ μαρμελάδα βατόμουρο

 

Εκτέλεση:

Με ένα μίξερ χτυπάμε την κρέμα τυριού και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.

Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά την κρέμα γάλακτος.

Αυξάνουμε την ένταση και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύ και σκληρό, για 2 λεπτά περίπου.

Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.

Λιώνουμε τα μπισκότα και μοιράζουμε σε 8 μεμονωμένα κύπελλα ή γυάλινα βαζάκια.

Προσθέτουμε από πάνω το μείγμα του τσιζκέικ, βατόμουρα και μαρμελάδα, απλώνοντας πάλι από πάνω μείγμα τσιζκέικ, μαρμελάδα βατόμουρο και γαρνίρουμε με βατόμουρα.

Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.

Πηγή : www.dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.