ΕΛΛΑΔΑ

Στις ΗΠΑ

Χειροπέδες σε σταρ του Μπόλιγουντ

Είναι ο μεγαλύτερος αστέρας του Μπόλιγουντ, διάσημος σε όλον τον κόσμο, έχει γυρίσει δεκάδες ταινίες με εκατομμύρια προβολές...
sharukh

Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τις αμερικανικές αρχές να τον συλλαμβάνουν, κάθε φορά που επιχειρεί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ! Ο Ινδός αστέρας του Μπόλιγουντ, Σαρούκ Καν συνελήφθη για μία ακόμη φορά σε αεροδρόμιο των Ηνωμένων Πολιτειών, δίχως να γίνουν γνωστοί οι λόγοι!

Ο Ινδός ηθοποιός είναι η τρίτη φορά που συλλαμβάνεται στις ΗΠΑ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αμερικανικές αρχές τον σταμάτησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και τον κράτησαν για αρκετή ώρα, πριν πάρει... ελευθέρας μετά από παρέμβαση της ινδικής πρεσβείας. Ο ίδιος ήταν απογοητευμένος, αλλά δεν έχασε την αίσθηση του χιούμορ, λέγοντας πως αξιοποίησε το χρόνο του «κατεβάζοντας» έναν σπάνιο χαρακτήρα Pokemon, καθώς δηλώνει και λάτρης της νέας τρέλας που έχει αρχίσει να καταλαμβάνει τον πλανήτη.

Ο Σαρούκ Καν έχει αναπτύξει μία... περίεργη παράδοση στα ταξίδια του στις ΗΠΑ, καθώς έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές κατά την άφιξή του. Το 2009, κρατήθηκε για δύο ώρες στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ και ελευθερώθηκε μετά από παρέμβαση της πρεσβείας των Ινδιών. Κάτι ανάλογο συνέβη το 2012, στο αεροδρόμιο White Plains, κοντά στη Νέα Υόρκη, όταν κρατήθηκε για 90 λεπτά. Τότε, η πρεσβεία είχε αντιδράσει με οργή, ενώ είχε δημιουργηθεί και μικρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών.

Στην Ινδία αναρωτιούνται για ποιο λόγο ένας διάσημος ηθοποιός του Μπόλιγουντ συλλαμβάνεται... συστηματικά στις ΗΠΑ. Το 2012, ο Σαρούκ Καν ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ στις ΗΠΑ, για μία διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Γέηλ.

Μετά το τελευταίο συμβάν, η κυβέρνηση της Ινδίας προχώρησε σε διάβημα προς τις ΗΠΑ, ενώ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών σχολιάσε πως «δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί από τις ΗΠΑ η πολιτική της κράτησης και της απολογίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.