ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «κακόβουλα ψευδέστατο»

Διαψεύδει ο Στεφανάκος τον ξυλοδαρμό του Άκη στις φυλακές

Διαψεύδει ο βαρυποινίτης μέσω του συνηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου τον ξυλοδαρμό του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού.
stef

Ο Βασίλης Στεφανάκος χαρακτηρίζει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος   «κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο».

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Καπερνάρος, η εφημερίδα δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της φωτογραφία του εντολέα του με τη σημείωση «Αγριος ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από τον Στεφανάκο στη φυλακή».

«Το κείμενο είναι κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροιδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου», σημειώνει.

Ο κ. Καπερνάρος υποστηρίζει ότι «ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν».

«Σήμερα σε επίσκεψή μου στη φυλακή, μου ανετέθη από το θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά του εν λόγω ρυπαρογραφήματος», τονίζει και καταλήγει: «Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Δύο έρευνες

Εν τω μεταξύ στη διενέργεια δύο πειθαρχικών προκαταρκτικών ερευνών προχωρά το υπουργείο Δικαιοσύνης με αφορμή το περιστατικό.Η πρώτη πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πειραιά σε βάρος σωφρονιστικών υπαλλήλων για τυχόν ενέργειες που δεν έπραξαν, ενώ η δεύτερη διενεργείται από το Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού για πιθανές ευθύνες κρατουμένων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.