Neo

Διμέτωπο -και- από τον Θεοχαρόπουλο

Διμέτωπο κατά κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ερχόμενος ακόμα πιο …κοντά στις θέσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι έσπευσε να συνταχθεί με την άποψή της ότι η Κεντροαριστερά δεν θα γίνει ‘δεκανίκι’ κανενός για να χτίσει συντηρητικές πολιτικές και αν υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν κάτι τέτοιο, θα ήταν προτιμότερο να πάνε κατευθείαν στα επιμέρους κόμματα για να ευοδωθούν οι στόχοι τους.

«Αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να αλλάξει πολιτική αυτή η αναποτελεσματική κυβέρνηση. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν πάρει την εντολή από τον ελληνικό λαό από τον Σεπτέμβριο, θεωρώ ότι η πολιτική που ασκούν είναι αναποτελεσματική, γι αυτό ασκώ εποικοδομητική, προγραμματική αντιπολίτευση όπου θεωρώ ότι έχουν κάνει λάθος. Αυτός είναι ο ρόλος, να προτείνεις λύσεις και όχι να ζητάς κάθε λίγο και λιγάκι εκλογές», είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος στρεφόμενος κατά της κυβέρνησης, αλλά αφήνοντας και σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ. «Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μεγάλο λάθος όταν επανέφερε, μόλις εξελέγη, το θέμα των εκλογών», είπε, αναρωτώμενος αν είναι άραγε μεταρρύθμιση να κάνουμε εκλογές κάθε 10 - 12 μήνες…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.