ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δείτε 10 χρήσιμες και διασκεδαστικές ιστοσελίδες που δεν ξέρατε ότι υπήρχαν

Ο χαώδης κόσμος του διαδικτύου είναι τουλάχιστον πολύ δύσκολο να εξερευνηθεί ολόκληρος κι έτσι μας ξεφεύγουν ιστοσελίδες που ενδεχομένως να ήταν πολύ χρήσιμες.

Σήμερα, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε  10 φανταστικά site που κατά πάσα πιθανότητα δεν είχατε ιδέα πως υπήρχαν. Μόνο που αυτή τη φορά επιλέξαμε ιστοσελίδες που είναι κάπως πιο χρήσιμες και σχεδόν σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια σε διάφορα ζητήματα. Εντάξει, μπορεί να μην είναι τα πιο σοβαρά ζητήματα στον κόσμο, αλλά δε θα κρίνουμε εμείς τις ανάγκες του άλλου.

1. Gnoosic

Βάζετε τα τρία πιο αγαπημένα σας συγκροτήματα/καλλιτέχνες και σας προτείνει παρόμοια μουσικά ακούσματα.

2. Fake Name Generator

Αν χρειάζεστε μια νέα ταυτότητα, αυτό το site θα σας βγάλει μία αμέσως. Ψηφιακή, έστω.

3. What the fuck should I made for dinner?

Σε περίπτωση που ο εντελώς κυριολεκτικός τίτλος δεν σας έδωσε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, εδώ θα βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για το τι να μαγειρέψετε. Απλά όλες τους θα είναι κάπως «νευριασμένες».

4. Scribble Maps

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε σχολιασμό πάνω σε χάρτες για να βοηθήσετε κάποιον φίλο σας σε ένα ταξίδι, να κρατήσετε σημειώσεις για δική σας χρήση κλπ.

5. Netflix Roulette

Η λύση στο πλέον σημαντικό ερώτημα της ζωής μας: τι να δω απόψε στο Netflix;

6. Mathaway

Ένα εξαιρετικό διαδικτυακό κομπιουτεράκι για τις μαθηματικές πράξεις σας.

7. Two Foods

Αν έχετε δίλημμα σχετικά με το τι να φάτε αλλά τα σνακ που έχετε σπίτι δεν αναγράφουν τις θερμίδες που περιέχουν, αυτό το site θα σας βοηθήσει να μείνετε σε φόρμα. Ή έστω να ξέρετε πως κάνατε την λάθος επιλογή.

8. Homestyler

Αν η αγαπημένη σας ασχολία όταν παίζατε Sims (τι εννοείς δεν έπαιζες Sims;) ήταν να χτίζετε το σπίτι του χαρακτήρα σας, εδώ θα κάνετε ακριβώς αυτό, αποκλειστικά και μόνο.

9. ManualsLib

Ίσως το πιο χρήσιμο site όλων σε αυτή τη λίστα. Εδώ θα βρείτε εκατομμύρια οδηγούς χρήσης διάφορων πραγμάτων. Ιδανικό για όσους χάνουν πάντα τα manuals του IKEA ή τα πετάνε επειδή πιστεύουν πως πλέον ξέρουν πώς να λύσουν και να ξαναδέσουν το έπιπλο (γελάνε και τα κατσαβίδια).

10. Chordify

Αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο, εδώ θα βρείτε τις παρτιτούρες για σχεδόν όποιο τραγούδι θέλετε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.