ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οικονομικά αδιέξοδα»

Ένωση Κεντρώων: Μόνο με συνεργασίες θα βγούμε από το τούνελ

Σε λανθασμένες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες «έφεραν ιδιαίτερη ανισορροπία σε όλες τις τάξεις των πολιτών», αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Σκάι, αλλά και σε όλες τις πολιτικές των τελευταίων 40 ετών οι οποίες «έφτασαν τη χώρα σε αυτό το σημείο και έστειλαν τη χώρα στα οικονομικά αδιέξοδα», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.
kentr

Ο κ. Καλλιάνος είπε πως το κόμμα του επιθυμεί συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στο φορολογικό «ώστε να αποσυμφορηθεί η ήδη πιεσμένη κοινωνία» και αναφέρθηκε στις προτάσεις της Ένωσης Κεντρώων για ανώτατο πλαφόν στα 1.500 ευρώ καθαρά για όλους τους πολυσυνταξιούχους και αναστολή των συντάξεων για 5 χρόνια σε όσους έχουν εισοδήματα άνω των 3.000 ευρώ το μήνα. «Έτσι θα εξοικονομούμε το κράτος περί τα 2,5 δισ. το χρόνο και θα μπορούσε να βοηθήσει τις ευπαθείς ομάδες, τις άπορες οικογένειες, τις χήρες, τους ανέργους, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους», τονίζεται.

Για το φορολογικό ο κ. Καλλιάνος ανέφερε ότι είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε τόσο υψηλούς συντελεστές, να μην υπάρχει σταθερό φορολογικό πεδίο, ενώ ζήτησε να υπάρξει ένας ήπιος νόμος ώστε να επιστρέψουν τα 100 δισ. ευρώ του εξωτερικού στην χώρα «ώστε να εξασφαλιστεί η ρευστότητα στις τράπεζες και να ισορροπήσει ή οικονομία».

Ξεκαθάρισε ότι η Ένωση Κεντρώων μέχρι τις επόμενες εκλογές θα συνεχίσει μόνη γιατί δεν συμφωνεί σε τίποτα με την κυβέρνηση πέρα από τον εκλογικό νόμο, ενώ αναφερόμενος στο "παράλογο" -όπως είπε- για ότι η Ένωση Κεντρώων επιθυμεί τον διάλογο με όλους και με όλα τα κόμματα, τόνισε: «Οφείλουμε να σταματήσουμε να λέμε ο ένας τον άλλο προδότη και ότι παραλάβανε καμμένη γη. Μόνο με διάλογο και συνεργασίες θα βγούμε από αυτό το σκοτεινό τούνελ».

Τέλος σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις με τον πρόεδρο του ομίλου Σκάι Γιάννη Αλαφούζο ανέφερε: «Πρέπει να λειτουργεί η Δικαιοσύνη και είμαστε υπέρ αυτής. Όπως ελέγχθηκε ο κ. Αλαφούζος να ελεγχθούν και οι υπόλοιποι καναλάρχες. Άρα όχι μόνο ο κ. Αλαφούζος αλλά και οι υπόλοιποι να προσπαθούν να αποδείξουν την νομιμότητα τους. Πιστεύουμε ότι κ. Αλαφούζος θα αποδείξει παρά πολύ σύντομα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για κάτι και ότι είναι καθόλα νόμιμος».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Να ελεγχθεί και ο — πρωην , ή νυν επιμέρους καναλάρχης , ή συνκαναλάρχης του Κουρή– Βασίλης Λεβέντης .
    Να μάθουμε δηλ. πότε , πως και πόσα χρήματα πλήρωσε –αν πλήρωσε κατι το κρατος — για το κανάλι του .
    Πως , πότε , σε ποιόν το πούλησε μετά , με τι όρους και πόςα έβγαλε απο μιά συχνοτητα που ανείκε στους Ελληνες , πόσα χρήματα πλήρωσε για το τεράστιο αυτό κέρδος του στην εφορία , αν πλήρωσε …
    Αυτά θα έπρεπε να ειναι ολα γραμμένα και ειπωμένα για να μορφώνει γνώμη ο λαός για τα νεα λαμόγια που μπήκαν στην πολιτική μας αρένα .
    Μετην ιδια ευκαίρια που κρίνουν οι πολιτικοί τους άλλους δεν θα πρέπει και να κρίνονται και οι ίδιοι ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.