AUTO - MOTO

350 ειδικές εκδόσεις

Ferrari: Επετειακά μοντέλα για τα 70ά της γενέθλια

Μπορεί κάποιες φορές τα μοντέλα της να παράγονται για λίγους και εκλεκτούς, με τη λίστα απόκτησης να είναι τόσο περιορισμένη που… φέρνει ακόμα και μηνύσεις, όμως η Ferrari δεν σκοπεύει να γιορτάσει… μόνη της τα 70ά της γενέθλια! Γι’ αυτό ετοιμάζει 350 συνολικά ειδικές εκδόσεις!

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, το επιβεβαίωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ιταλικής εταιρείας, Enrico Galliera, μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Autosport. Όπως αποκάλυψε, η σχεδιαστική ομάδα του Μαρανέλο θα αντλήσει έμπνευση από 70 από τα πιο ξεχωριστά οχήματα που έχουν περάσει τις πόρτες του εργοστασίου και θα κάνει πληθώρα ειδικών εκδόσεων που θα αφορούν στα πέντε «γήινα» μοντέλα που έχει τώρα στη γκάμα της (και όχι περιορισμένης παραγωγής): την 488 Spider, τη 488 GTB, την California T, την F12berlinetta και την GTC4Lusso.

«Όλη μας η ομάδα έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο, στο παρελθόν της εταιρείας, αναζητώντας τα πιο εμβληματικά οχήματά της. Τόσο σε εξωτερική εμφάνιση όσο και στο εσωτερικό. Θα δημιουργήσουμε 350 μοναδικά οχήματα, κάθε ένα θα είναι διαφορετικό», είπε ο Ιταλός.

Πότε θα τα δούμε όλα αυτά; Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που φέτος λαμβάνει χώρα από την 1 έως τις 16 Οκτωβρίου. Δηλαδή τρεις μήνες πριν μπούμε στο 70 έτος από την επίσημη παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου με το σήμα της Ferrari.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.