ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα υποστούν συνέπειες-Ζητήθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο εντοπισμός τους

Γεροβασίλη: Απελπισμένοι συκοφάντες «ανακάλυψαν» τρεις υπουργούς στο φονικό ταχύπλοο

Παρέμβαση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη για τη διαδικτυακή φημολογία, που φέρει ως «επιβάτες» στο φονικό ταχύπλοο της Αίγινας τρεις υπουργούς.
gerovasili

Η κ. Γεροβασίλη κάνει λόγο για κακοήθεις και απελπισμένους συκοφάντες, που «ανακάλυψαν» στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο τους τρεις υπουργούς και προειδοποιεί με συνέπειες, αφού ενημερώθηκε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η δήλωσή της κ. Γεροβασίλη:

«Κακοήθεις ούτως ή άλλως, απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά, ''ανακάλυψαν'' σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα.

Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα.

Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Κυρία Γεροβασίλη ,
  –συγνώμη για την εκφρασή μου — χέστηκα ! …,
  Γιά το αν πραγματι ήσαν μέσα στο φωνικό ταχύπλοο ή, όχι οι αναφερόμενοι από σας τρείς υπουργοί σας.
  Βλέπω ομως και θλίβομαι οτι για κοντά τέσσερις ημέρες οι ανακριτικές αρχές, το Λιμενικό και η Εισαγγελεία δεν μας ανακοίνωναν τα ονόματα των όσων ήσαν στο φωνικό αυτό σκάφος.
  Από την άλλη , είδαμε με πόσες φανφάρες , τυμπανοκρουσίες και με πόση , εκδίκηση αναφερθήκατε σεις και κάποιοι Δικαστικοί Λειτουργοί στην επαναφορά μιάς ηδη ληγμένες υπόθεσης απο την Εισαγγελεία , πού αφορα σε κατηγορίες προς τον κ. Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ,οτι μαγείρεψε τάχα, τα στοιχεία που αφορούσαν τα ελλείμματα που άφησε η Κυβέρβησης του Κωστα Καραμανλή τον οκτωβρη του 2009.
  Μας υποτιμάτε σαν πολίτες κα. Γεροβασίλη
  και σεις η ιδια διαδυλώνεται την ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΤΙΚΗ νοοτροπία σας .
  Είσθε για κλάματα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.