ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών

Γεροβασίλη: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές

Διαψεύδει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τα σενάρια πρόωρων εκλογών σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών.
gerovasili

«Σενάρια κυκλοφορούν από το πρώτο 24ωρο οπότε ανέλαβε καθήκοντα αυτή η κυβέρνηση με εντολή του ελληνικού λαού. Το θεατρικό έργο με τίτλο "αριστερή παρένθεση" έχει παίξει σε τόσες εκδοχές, ώστε πλέον, δύο χρόνια μετά την πρώτη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έπαψε να πουλάει εισιτήρια», αναφέρει χαρακτηρστικά.

«Η αλήθεια είναι απλή. Στη Ν.Δ. θέλουν με πάθος την εξουσία. Δικαίωμά τους. Ας περιμένουν όμως. Έτσι λειτουργεί η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία», συμπληρώνει η κ. Γεροβασίλη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κοινοβουλευτική Δημοκρατία στην ειδική εκδοχή , οτι ένα κομμα που διακήρυττε αριστεροσύνη και αντιμνημονιακές πολιτικές εχει τώρα και την βαραίνουν τα δικά της περισσότερο επαχθή Μνημόνια που έχει υπογράψει , συν την καταπίεση του γενικού πληθυσμού με τα μέτρα λιτότητας με τις περικοπές μισθών και συντάξεων , γιατί ειναι ανίκανη να εισπράξει απο τους φοροφυγάδες ….
    Ακομη, κοινοβουλευτική «Δημοκρατική » εκδοχή , όπου ενα ακροδεξιό ,φασιστικό κόμμα σαν αυτό του Καμμένου το οποίο εχει χάσει κάθε επαφή με τον. λαό, να κρατάει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση του Τσίπρα και ένα δευτερο πουλημένο κόμμα αυτό του πρωην καναλάρχη και κομπιναδόρου Λεβέντη να πιάνει σειρά για γλύψιμο στον ΤΣΙΠΡΑ προκειμένου να πάρει καμιά καρέκλα .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.