ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές στη ΝΔ και σε μερίδα των ΜΜΕ

Γεροβασίλη: «Η εκλογολογία έχει καταντήσει γραφική»

Να ανακόψει τα... αυγουστιάτικα σενάρια περί φθινοπωρινού εκλογικού αιφνιδιασμού επιχειρεί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση εργάζεται με ορίζοντα τετραετίας.
gerovasili

Μιλώντας στην ιστοσελίδα real.gr, η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε πως «η εκλογολογία που συντηρείται από τη ΝΔ και μερίδα των ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική». «Όταν στελεχώνονται νοσοκομεία, βλέπουν εκλογές. Όταν παίρνονται νέες πρωτοβουλίες στην κοινωνική πολιτική, ξαναβλέπουν εκλογές. Ακόμη κι όταν γίνεται υπουργικό συμβούλιο (πράγμα άγνωστο για την πρώην κυβέρνηση της ΝΔ) το θεωρούν προμήνυμα εκλογών», επισήμανε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «επαναλαμβάνει την ανευθυνότητα της προηγούμενης αξιολόγησης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναρριχηθεί στην εξουσία. Χωρίς πολιτικό λόγο ουσίας, χωρίς προτάσεις, χωρίς καν αντίληψη της πραγματικότητας».

«Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας απρόσκοπτα και την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, έως το 2019», καταλήγει η Όλγα Γεροβασίλη, την ώρα που ο προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου για την ανακύκλωση των εκλογικών σεναρίων παραμένει έντονος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.