ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Γυαλιστερές με φρούτα και φρέσκια ρίγανη

gyalisteres

Υλικά:

8 γυαλιστερές
4 τεμάχια καλαμπόκι baby
Σμέουρα 10 τεμάχια
60 γρ Ρόδι,σπόροι
Πιπέρι μείγμα, φρεσκοτριμμένο
1 σφηνάκι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
40 ml ζωμό ψαριού
Φρέσκια ρίγανη

 

Εκτέλεση:

Ξεκινούμε αρχικά από τα κοχύλια μας.
Με ένα μαχαίρι και προσεχτικά τα ανοίγουμε από την πίσω μεριά των νευρώνων τους.
Καθαρίζουμε άμμο, έντερα και λοιπές βρωμιές.
Σε νερό που κοχλάζει, τα ζεματίζουμε για 1 λεπτό.
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο.

Σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε τα όστρακα, το ρόδι και το καλαμπόκι.
Σβήνουμε με το κρασί και μόλις αυτό απορροφηθεί,

ρίχνουμε και το ζωμό.

Προσθέτουμε τα σμέουρα, πιπέρι και τη ρίγανη.
Αφήνουμε να βράσει έως ότου η σάλτσα αρχίσει να πήζει.
Σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή : www.gourmed.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.