ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Γρανίτα με γιαούρτι, βατόμουρα και μύρτιλα

granita-me-mirtila

Υλικά
2 φλιτζάνια στραγγιστό γιαούρτι, με χαμηλά λιπαρά
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του τσαγιού εκχύλισμα βανίλιας
½ φλιτζάνι βατόμουρα
½ φλιτζάνι μύρτιλα.

Εκτέλεση
Βάλτε το γιαούρτι, το μέλι και τη βανίλια στο μπλέντερ και ανακατέψτε ώσπου το μίγμα να ομογενοποιηθεί εντελώς. Γεμίστε τα καλούπια μέχρι τη μέση, προσθέστε λίγα ολόκληρα μούρα και πιέστε με μια οδοντογλυφίδα ώσπου να βρουν πάτο. Παγώστε για 15 λεπτά, ίσα- ίσα να σκληρύνουν. Εν τω μεταξύ, ρίξτε τα υπόλοιπα μούρα μέσα στο μπλέντερ με το υπόλοιπο γιαούρτι και ανακατέψτε ώσπου να πήξει. Προσθέστε το νέο μίγμα στα καλούπια και παγώστε για, τουλάχιστον, 4 ώρες πριν γευτείτε το μεγαλείο τους.

Πηγή : www.mama365.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.