• Κάτω από τα 6.000 ευρώ το αφορολόγητο, κούρεμα συντάξεων

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Γρανίτα με ροδάκινο και τζίντζερ

granita-rodakino

Υλικά
2 ώριμα ροδάκινα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
λίγο φρέσκο τζίντζερ
½ κουταλάκι του τσαγιού εκχύλισμα στέβιας
½ φλιτζάνι νερό.

Εκτέλεση
Σε μεσαίας έντασης φωτιά, βάλτε το τζίντζερ, το νερό και τη στέβια και μόλις αρχίσει να σιγοβράζει, χαμηλώστε κι αφήστε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού. Αφήστε το μίγμα να κρυώσει και ρίξτε το στο μπλέντερ μαζι με το ροδάκινο αφαιρώντας τις φέτες του τζίντζερ. Ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει πηχτό και απαλό, γεμίστε τα καλούπια, τοποθετήστε τα ξυλάκια και αφήστε να παγώσει καλά πριν το σερβίρετε.

Πηγή : www.mama365.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.