ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τα δύο oλυμπιακά μετάλλια

Η Ελλάδα υποδέχθηκε τη "χρυσή" Αννα Κορακάκη

Έφτασε λίγο μετά τη 1μμ στην Αθήνα η διπλή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη μετά την ιστορική επιτυχία στο Ρίο, όπου κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην σκοποβολή.
korakaki

Η Αννα Κορακάκη έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, από τη Ρώμη. Την υποδέχθηκαν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, δημοσιογράφοι, αλλά και πολλοί πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να τη συγχαρούν για την επιτυχία της.

Στις δηλώσεις της στην κάμερα η Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε για την επιτυχία της μόνο την οικογένειά της και "όσους με στήριξαν πριν και όσους θα με στηρίζουν και μετά απ' όλο αυτό". «Έχω καταβάλει την μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορούσα, δούλεψα πολύ σκληρά, δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο ευτυχισμένη», είπε η Άννα Κορακάκη και παραδέχθηκε ότι πηγαίνοντας στο Ρίο ονειρευόταν ένα μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι, αλλά ήρθε ένα δεύτερο, χρυσό, στο σπορ πιστόλι.

Συγκινημένος και περήφανος για την κόρη του ο Τάσος Κορακάκης, ο οποίος είναι και προπονητής της, αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις εντάσεις που υπήρχαν στη διάρκεια των προπονήσεων.

«Σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα, έρχεται μια ελπίδα από την προσπάθεια ενός νέου παιδιού, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, κατόρθωσε να κάνει το όνειρο πράξη», είπε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε πως η Άννα Κορακάκη είναι «ένα παράδειγμα για όλους τους νέους ανθρώπους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Λίγο μετά τις 17:00 η Άννα έφτασε στη Θεσσαλονίκη απ΄ όπου συνοδευόμενη από τον πατέρα και προπονητή της κατευθύνθηκε στη Δράμα.

Μετά από μια σχεδόν 12ωρη πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο για την Ρώμη, μέσω της οποίας θα έφτανε στην Αθήνα, η Αννα Κορακάκη καθυστέρησε στον έλεγχο με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση από την Ρώμη προς την Αθήνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 11:40.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο έλεγχος στα όπλα της Κορακάκη, ήταν η αιτία της καθυστέρησης επιβίβασης στην πτήση της Alitalia.

0000korakaki_1

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.