ΕΛΛΑΔΑ

Καταστράφηκαν δύο αυτοκίνητα

Η Ιερά Σύνοδος για την επίθεση με μολότωφ: Οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανέναν

«Μακάρι να γίνει πλήρως κατανοητό στην κοινωνία μας ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανέναν και να επικρατήσει η ειρήνη και η καταλλαγή του Θεού μεταξύ των ανθρώπων» τονίζει, μεταξύ άλλων, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε ανακοινωθέν που εξέδωσε, αναφορικά με την επίθεση με βόμβες μολότωφ στον προαύλειο χώρο του κτιρίου της Ιεράς Συ­νό­δου.
iera

Αναλυτικότερα, στο ανακοινωθέν αναφέρεται:

«Μετά την εισβολή σε Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης και επιθέσεις σε άλλους Ιερούς Ναούς, σήμερα στις 3:00 π.μ., ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με περίπου 10 βόμβες μολότωφ, στον προαύλειο χώρο του κτιρίου της Ιεράς Συνόδου. Το κτίριο της Ιεράς Συνόδου δεν έχει οποιαδήποτε αστυνομική προστασία. Από τη νυκτερινή επίθεση καταστράφηκε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο και το ιδιωτικό αυτοκίνητο υπαλλήλου. Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα. Μακάρι να γίνει πλήρως κατανοητό στην κοινωνία μας ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν εξυπηρετούν κανέναν και να επικρατήσει η ειρήνη και η καταλλαγή του Θεού μεταξύ των ανθρώπων. Ευχόμαστε ο Θεός να συγχωρεί τους δράστες».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 20:13 08/08/2016

    Αυτές τις τραμπούκικες ενέργειες των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, να τις βλέπει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ και στην ψήφιση των Εθνοκτόνων μνημονείων και στην εισβολή των χιλιάδων παράνομων ισλαμιστών λαθρομεταναστών, μεγάλο μέρος των οποίων σιτίζει καθημερινά η Ορθόδοξη Ελληνική Εκλησσία, όταν υπάρχουν Έλληνες που πεθαίνουν από την πείνα.Επειδή ο Ιερώνυμος κατηγορούσε για κυρήγματα μίσους την Χρυσή Αυγή, τώρα που τον καίνε οι αριστεροί, τι έχει να μας πεί;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.