ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Εσείς τι επιλέγετε;

Η μάχη των smartphones: Samsung Galaxy Note 7 ή iPhone 6s ;

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα εδώ και λίγες μέρες το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy Note 7, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται τα πρώτα του βασανιστήρια.
samsung-iphone

Ωστόσο, από την Apple περιμένουμε το iPhone 7 αρχές του επόμενου μήνα, γι αυτό η σύγκριση γίνεται με το iPhone 6s.

Tο PhoneBuff πήρε τα Samsung Galaxy Note 7 και iPhone 6s προκειμένου να δούμε ποιο από τα δυο είναι πιο ανθεκτικό στις πτώσεις. Ανάλογο τεστ είχε γίνει και με το Samsung Galaxy S7, αλλά στην περίπτωση του Note 7 έχει προστεθεί επικάλυψη από Gorilla Glass 5, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να έχει μεγαλύτερη αντοχή στις πτώσεις από το ύψος των ώμων (όχι όμως και στις γρατζουνιές).

Η πρώτη πτώση έγινε με την πλάτη των δυο smartphones και το μεταλλικό iPhone 6s δεν είχε κάποιο πρόβλημα, το Note 7 τα πήγε επίσης καλά μόνο που στις κάτω γωνίες έγινε αισθητή η πτώση. Όταν έπεσαν με την κάτω πλευρά, και τα δυο τα πήγαν πολύ καλά όμως επιδεινώθηκε το πρόβλημα στις γωνίες του Note 7. Η πτώση στο πλάι πήγε πολύ καλά, αλλά η πιο σημαντική ήταν η πτώση με την οθόνη.

Όταν έπεσαν με την οθόνη, το Samsung Galaxy Note 7 τα πήγε καλύτερα με το Gorilla Glass 5 να κάνει καλή δουλειά, το σπάσιμο της οθόνης είναι λιγότερο εμφανές απ ότι στο iPhone 6s, ωστόσο και τα δυο smartphones ήταν λειτουργικά. Ακολούθησαν κι άλλες πτώσεις με το iPhone να παραδίδει πνεύμα στις επόμενες 5 ενώ το Samsung Galaxy Note 7 άντεξε για ακόμη 50 πτώσεις (και συνέχισε να λειτουργεί) κάτι που ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.