LIFESTYLE

Με αβυσσαλέο ντεκολτέ η βασίλισσα της ποπ

Η Μαντόνα έγινε 58 και το γιορτάζει στην Αβάνα

Η Μαντόνα, η «βασίλισσα της ποπ», γιορτάζει τα 58α γενέθλιά της στην Αβάνα, όπου έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας συνοδευόμενη από συγγενείς και φίλους, όπως αποκάλυψαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η επίσημη κουβανική εφημερίδα Granma δεν παρέλειψε να αφιερώσει ένα άρθρο της στην Μαντόνα. Η Αμερικανίδα ντίβα "περιηγήθηκε σε διάφορα μέρη της πόλης κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής της που θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, 18 Αυγούστου" γράφει στο σημερινό φύλλο της.

"Βρίσκεται στην Κούβα για να γιορτάσει στην Αβάνα τα γενέθλιά της μαζί με τα παιδιά της, την οικογένειά της και στενούς φίλους" αναφέρει από την πλευρά του ο κυβερνητικός ιστότοπος Cubadebate. Η ερμηνεύτρια του Like a Virgin έχει οργανώσει για σήμερα "μια μεγάλη γιορτή", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, η Μαντόνα συνοδεύεται από τη Λούρδες, τη 19χρονη κόρη που απέκτησε με τον Κουβανό Κάρλος Λεόν. Μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram με τη λεζάντα "Cuba Libre", την δείχνει να φορά μια φούστα με κίτρινα λουλούδια, μαύρο τοπ με αβυσσαλέο ντεκολτέ και μαύρο καπέλο. Σε ένα βίντεο, χορεύει σε ένα εστιατόριο της Αβάνας.

madona

Πλήθος θαυμαστών της είχε συγκεντρωθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Saratoga, το πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει, στο ιστορικό κέντρο της κουβανικής πρωτεύουσας.

Από τα τέλη του 2014, όταν ανακοινώθηκε η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Κούβας και ΗΠΑ, πολλοί Αμερικανοί και διεθνείς καλλιτέχνες έχουν επισκεφθεί το νησί, όπως οι Κέιτι Πέρι, Ριάνα, Μπιγιονσέ, Τζέι-Ζι και Λιονάρντο ντι Κάπριο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.