ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη μάχη ο Ηλίας Ηλιάδης

Οι σημερινές ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Ηλία Ηλιάδη, να διακριθεί ξεχωρίζει στις σημερινές ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εξίσου σημαντικές και οι συμμετοχές των Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, Γιάννη Χρήστου, Γιώργου Τζιάλλα, Διονύση Αγγελόπουλου, Γιάννη Τσίλη, Απόστολου Χρήστου, Ανδρέα Βαζαίου αλλά και της ελληνικής ομάδας πόλο ανδρών.
iliadis

Η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου είναι η πρώτη εκπρόσωπος της Ελλάδας που θα διαγωνιστεί σήμερα, στον γύρο των “64” του ατομικού ξίφους ασκήσεων και θα την δούμε στις 14.30 ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 23.30.

Στις 14.30 ξεκινούν και οι τελικοί ανδρών και γυναικών στην κωπηλασία, με τη συμμετοχή ελληνικού πληρώματος. Οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος και Γιάννης Τσίλης θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό στην τετράκωπο ανδρών.

Σήμερα θα κάνει την προσπάθεια του για μετάλλιο και ο Ηλίας Ηλιάδης, στον γύρο των “32” του τζούντο, στα 90 κιλά, με τον αγώνα του να ξεκινά στις 17.45. Οι τελικοί αναμένεται διεξαχθούν στις 21.30.

Μετά την ισοπαλία με την πρωταθλήτρια κόσμου Σερβία, η ελληνική ομάδα πόλο ανδρών θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16.20 την Ουγγαρία, στο τρίτο παιχνίδι για την φάση των ομίλων.

Ελληνικό ενδιαφέρον έχουν και τα σημερινά προκριματικά ανδρών και γυναικών, στην κολύμβηση, που ξεκινούν στις 19.00. Ο Απόστολος Χρήστου θα αγωνιστεί στα 200 μέτρα ύπτιο, ο Ανδρέας Βαζαίος στα 100 μέτρα μικτή ατομική, με τα ημιτελικά των αθλημάτων τους να διεξάγονται στις 04.25 και τις 05.26.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.