ΚΟΣΜΟΣ

Ζητά τώρα ημερομηνία για τη βίζα

Η Τουρκία απειλεί με άμεσο τερματισμό της συμφωνίας για το προσφυγικό

Η Τουρκία θα σταματήσει να εφαρμόζει τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον περιορισμό της ροής των μεταναστών προς την ΕΕ, αν η τελευταία δεν ανακοινώσει μια ξεκάθαρη ημερομηνία για την κατάργηση της βίζας που απαιτείται για τα ταξίδια των Τούρκων πολιτών στην Ευρώπη, δήλωσε  ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ.

Σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk, ο Τσελίκ υποστήριξε πως το αίτημα προς την Τουρκία να αλλάξει την αντιτρομοκρατική νομοθεσία της, μια βασική προϋπόθεση της ΕΕ για να οριστικοποιήσει την κατάργηση της βίζας, σημαίνει ότι τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια της ίδιας της Ευρώπης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Uncle. K 21:00 09/08/2016

    Εσείς «Τούς θέλετε ή δεν τούς θέλετε» τούς Τούρκους στήν Ευρώπη; Αυτή ειναι η ερώτηση ( που λέει και το γουρούνι.)
    Η Βιέννη μίλησε. Γιά τά τζαμιά με μιναρέδες ο Λαός τίς προάλλες με δημοψήφισμα και η Κυβέρνηση όσον αφορά τίς ενταξιακές συνομιλίες και τι τίς θεωρεί πρίν μερικές ημέρες. Εσείς τι θα κάνετε αν σας πεί αύριο ο ¨τσιπρας¨ δημοψήφισμα.

    Ο Γεώργιος Παπανδρέου ο γνωστός στούς οπαδούς του ως ΓΑΠ τέως αρχηγός ου Παςοκ και τωρα αρχηγός σημαντικού κόμματος, την θέση του τήν εχει ξεκαθαρίσει από καιρό .
    Όπως έγραφε τό πρακτορείον Freeman χθες Εθεαθει το 2011 σέ ανθοπωλείο τής Πόλης και αγόρασε ένα μπουκέτο άνθη γιά τόν Ερντογκάν και ένα δενδρίλιο πού φύτεψε στο Πάρκο Γκεζιμ γιά το καλό τής Κύπρου μας.
    και διαιρωτάται τό πρακτορείο, απερίσκεπτα βέβαια, τι θά κάνουν οί «αντιΓαπικοί ρουφιάνοι» (τούς κυρίους αυτούς δέν τούς ξέρω αλλά ευνοεί αν όχι όλους κάποιους από εσάς) καί τί θά κάνει το » μπορδέλο τής Φωφης» ( επίσης άγνωστο ) αυτοί ποτέ θα πάνε λούλουδα θα τά στείλουν η θά τά δώσουν προσωπικά ο Ερντοκάν δέν περιμένει.
    Θα τούς αμολύσει όπως έλεγε και ο Πάνος πού έμεινε στά λόγια ή θά τό κάνει στά σοβαρά;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.