ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα κατάπινε γιατί του άρεσε η αίσθηση!

Ινδία: Αφαίρεσαν από το στομάχι αστυνομικού 40 μαχαίρια!

india

Οι χειρουργοί της πόλης Αμριτσάρ, στο κρατίδιο του Παντζάμπ, χρειάστηκαν πέντε ώρες για να αφαιρέσουν τα μαχαίρια από το στομάχι του 42χρονου.

"Δεν ξέρω γιατί το έκανα, με ώθησαν πνευματικές δυνάμεις" είπε ο ίδιος ο αστυνομικός που είναι πατέρας δύο παιδιών και ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του. "Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν κατάπια το πρώτο μαχαίρι και μου άρεσε η αίσθηση. Πολύ γρήγορα μου έγινε συνήθεια", συνέχισε.

Ο αστυνομικός πήγε στο νοσοκομείο παραπονούμενος για έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Αρχικά οι γιατροί θεώρησαν ότι είχε όγκο στο στομάχι καθώς οι ακτινογραφίες έδειχναν μια μεγάλη, στερεή μάζα. Προσέχοντας καλύτερα, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για δεκάδες μαχαίρια και σουγιάδες, με ξύλινες και μεταλλικές λαβές, μήκους μέχρι και 18 εκατοστών.

"Τον μεταφέραμε αμέσως στο χειρουργείο και αφαιρέσαμε τα μαχαίρια", είπε ο χειρουργός Ρατζιντέρ Ράτζαν μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο. Ο γιατρός υποστήριξε ότι ο ασθενής πάσχει από κατάθλιψη και θα υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση πριν πάρει εξιτήριο.

Οι γιατροί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο αστυνομικός να πάσχει από αλλοτριοφαγία, μια διαταραχή κατά την οποία ο ασθενής εκδηλώνει έντονη επιθυμία να καταναλώνει μη βρώσιμα αντικείμενα.

Ωστόσο ο 42χρονος υπόσχεται ότι "δεν θα το ξανακάνει".

"Κατάπινα ένα μαχαίρι την ημέρα επί περίπου δύο μήνες. Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή ότι θα πάθαινα κάτι κακό, όμως όταν άρχισα να πονάω πήγα στο νοσοκομείο. Δεν θα το ξανακάνω, είμαι χαρούμενος που μου έσωσαν τη ζωή και θέλω να επιστρέψω στην οικογένειά μου", τόνισε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.