ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ

Καταδικάζουν την επίθεση στη Μονή Πετράκη

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την πρωτοφανή και άνανδρη επίθεση στη Μόνη Πετράκη. Επιτελούς η κυβέρνηση ας αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να είναι απλός σχολιαστής είτε των όσων συμβαίνουν στα Εξάρχεια, είτε τώρα με επιθέσεις σε νέους στόχους που θέλουν να προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα» αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
ÌÏËÏÔÏÖ ÁÐÏ ÁÃÍÙÓÔÏÕÓ ÓÔÏ ÐÑÏÁÕËÉÏ ÔÇÓ ÌÏÍÇÓ ÐÅÔÑÁÊÇ (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÓÔÅÖÁÍÏÕ)

«Τέτοιες ενέργειες, βολεύουν και εξυπηρετούν μόνο όσους επιθυμούν την ενίσχυση της καταστολής και του αυταρχισμού» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ το οποίο καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στη Μονή Πετράκη.

«Η εμπρηστική επίθεση στη Μονή Πετράκη αποτελεί την συνέχεια σε ένα μπαράζ βανδαλισμών και επιθέσεων.

Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους πριν να είναι αργά να προστατέψει τα βασικά δικαιώματα των πολιτών σε ασφάλεια και ελευθερία όπως είναι και η θρησκευτική.

Τονίζουμε και πάλι, είναι επιθέσεις βίας, βαθιά αντιδημοκρατικές, με έναν κοινό παρονομαστή την ανοχή στην ανομία από ένα κράτος, απλώς παρακολουθητή των εξελίξεων. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία καταδικάζει την επίθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.