ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο για την παρέμβαση της Κομισιόν

Κίνημα: Με την ΕΛΣΤΑΤ η χώρα ανέκτησε τη χαμένη αξιοπιστία της

Τα στατιστικά στοιχεία που παρήχθησαν την περίοδο 2010-2015 δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της Κομισιόν.
kinima-dimokraton-sosialiston

Η ανακοίνωση του Κινήματος:

Μετά και τη σημερινή ανακοίνωση της Κομισιόν, όπως και την απάντηση Τσακαλώτου σε αυτή, είναι πλέον προφανές ότι τα στατιστικά στοιχεία που παρήχθησαν την περίοδο 2010-2015 δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Με την ίδρυση της Ανεξάρτητης Αρχής, της ΕΛΣΤΑΤ, από την κυβέρνηση Παπανδρέου το 2010, η χώρα ανέκτησε τη χαμένη αξιοπιστία της, τελειώνοντας οριστικά με τα πολιτικά «μαγειρέματα» και λαθροχειρίες που τόσο πλήγωσαν τον τόπο.

Με κόπο και συστηματική δουλειά, εντός των κανόνων της ΕΕ. Επτά χρόνια, περιμένουμε το τέλος των μύθων. Κύριοι Τσίπρα και Μητσοτάκη, ως εδώ!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τα Greek Statistics των Αλογοσκούφη ,Παπαθανασίου και Καραμανλή με τα οποία «γέλαγε το παρδαλό κατσίκι «και θύμωναν οι δανειστές και οι Εταίροι μας στην ΟΝΕ , αντικαταστάθηκαν από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία «.
  Αυτήν που οι Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου ανήγαγαν σε
  Ανςξαρτιτη Δημόσια Υπηρεσία!
  Μια ακόμη καινοτόμος και Δημοκρατική κατάκτησης της διακυβέρνησης του ΓΑΠ, που ενώ έπαιρνε τα πιό θαρραλέα ,αποφασιστικά ,καίρια και προοδευτικά μέτρα για την αλλαγή του πολιτικού μας συστήματος από το τέλος του ΒΠΠ και εδώθεν,
  εντούτοις, συνάντησε την πιό λυσσαλαία αντιδραση από την διαπλοκή και τα ειδικά συμφαίροντα τα οποία έτεινε να κατργήσει !
  ΕΊδαμε το ιδιο στην περιπτωση του νόμου για την τριτοβάθμια Παιδεία της Διαμαντοπούλου , η οποία ψηφίστηκε στην Βουλή από μείζονα και Ελάσσωνα αντιπολίτευση.
  Σημειωτέον οτι το Πα.Σο.Κ. του 44% του ΓΑΠ ηταν και η τελευταία — και για το μακρυνό μελλον αυτόνομη διακυβέρνησης της Ελλάδος μας–
  ένα κόμμα που η διαπλοκή το φοβήθηκε γιατί δεν μπορούσε να διεμβολίσει!
  Τον Γιώργο δεν τον «κρατούσε » και δεν κρατάει κανείς ….
  Ούτε καν οι προσωπικές του φιλοδοξίες …
  Γιαυτό εφεύραν τον Βενιζέλο , την Αποστολάκη και τις λοιπές καλτσοδέτες σαν την ΓΙαννακά .
  Έπρεπε πάση θυσία να τον ρίξουν , γιατί ο Καλλικράτης , η Διαύγεια , το open gov, η καταγραφή των δημοσίων υπηρεσιών και υπαλλήλων , η ηλεκτρονική συνταγογράφησης ,
  Το ενιαίο μισθολόγιο , το ανοιχτό Πανεπηστήμιο , η πράσινη ανάπτυξη και τα τόσα αλλα επιτεύγματα εκείνης της διακυβέρνησης των αδιάφθορων κηπουρών της εποχής ήσαν παράλληλα και οι μεγάλοι εχθροί των γνωστών ελληνικών οικογενειών που ειχαν μάθει ολα τα προηγούμενα χρονια να «διρκπαιρεώνουν » τις υποθέσεις τους διαφορετικά .
  ΔΙχως την φορολογικούς Εισαγγελείς και δίχως την αστυνομία που πολεμάει το βρώμικο και μαύρο χρήμα .
  Φαντάζομαι τοπιάσατε το υπονοούμενο …. Αρκετά;
  Ή θέλετε και την μαρτυρία του Τσοχατζόπουλου ;
  Γιατί ρε γαμώτο ! δεν δούλεψε στην περίπτωση του «ωραίου» το αρθρο 86 του παρόντος Συνταγματος μας ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.