ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ακόμη γελάνε τα παγκάκια του Ζαππείου»

Κίνημα: Προς Νέα Δημοκρατία, ενταύθα

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με αφορμή σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης , που κατηγόρησε κύκλους της δικαιοσύνης ότι κλείνουν τα μάτια για το πώς η χώρα έφθασε στο πρώτο μνημόνιο.  Από το Κίνημα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 
lefta-yparxounjpg

Πριν αλέκτορα φωνήσαι... ήρθε η απάντηση της ΝΔ. 

 

Κώστας, Αντώνης, Κυριάκος.

 

Τριάδα ομοούσιος, ομογάλακτος και αχώριστος.

 

Αναμενόμενο, θα πει κανείς.

 

Γιατί. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, πάντα έναν δρόμο ξέρει η δεξιά, αυτόν της προβοκάτσιας, που έστησε με μεγάλη μαεστρία - είναι αλήθεια, σε κάποια γραφεία του κέντρου της Αθήνας, με τη μέθοδο της επιλεκτικής αναφοράς στα λεγόμενα των πολιτικών της αντιπάλων.

 

Όμως, επειδή εμείς δεν φοβόμαστε την αλήθεια, και επειδή αυτή η αλήθεια που κατατρώει τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού θα παραμένει ισχυρή, όσο θα υπάρχουν υπηρέτες του παρασιτισμού, του  πελατειασμού και της παρεοκρατίας, ένα μικρό δείγμα των οποίων δώσαμε χθες με το απόσπασμα από την ομιλία του κ. Καραμανλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, επιμένουμε και θα επιμένουμε μέχρι να τελειώσουμε με το τέρας του πελατειακού κράτους. Το βίντεο εδώ.

 

Για την ακρίβεια, λεφτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στις υπόγειες διαδρομές που συνδέει το πελατειακό κράτος με τα πάσης φύσεως κατεστημένα και συμφέροντα. Εκεί που τα σπατάλησε ο κ. Καραμανλής, εκεί που τα διοχέτευσε ο κ. Παυλόπουλος, στη χαρτοπετσέτα του κ. Παπαθανασίου με την οποία σκούπισαν γρήγορα - γρήγορα στο τέλος τα χέρια τους, στις χαριστικές ρυθμίσεις των εκατοντάδων τροπολογιών του κ. Σαμαρά, στις χιλιάδες χαριστικές ρυθμίσεις, πολιτικές επιλογές και αποφάσεις που ήθελαν να κρύψουν με την αποδόμηση της Διαύγειας και από τον κ. Μητσοτάκη, σημερινό Πρόεδρο της ΝΔ, και από τους συνεχιστές του πελατειασμού και της παρεοκρατίας, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-.ΑΝΕΛ.

 

Και για την αποκατάσταση της αλήθειας,

 

Γιώργος Α. Παπανδρέου:

 

"Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις, αν προσελκύσεις επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, ώστε να αβγατίσουν και να δημιουργήσουν νέο πλούτο.

Αλλά αυτά θέλουν σχέδιο και θέλουν σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όχι το συμφέρον των κομματικών παραγόντων, των ημέτερων και των ισχυρών στη χώρα μας."

 

Και ακόμη,

 

"Λεφτά υπάρχουν, εάν χτυπήσουμε φαινόμενα φοροδιαφυγής, αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας, κλειστών επαγγελμάτων, σπατάλης και γραφειοκρατίας που εμποδίζουν την υγιή επένδυση και πρωτοβουλία. Εάν αυτά δεν απαντηθούν, οι προσπάθειες του Ελληνικού λαού θα είναι ημιτελείς ή ακόμα και χωρίς αντίκρυσμα. Οι κρίσεις θα επανέρχονται ως συστημικά και όχι συγκυριακά φαινόμενα."

 

Γιατί εντέλει, αυτό είναι που τους ενοχλεί, να αναγνωρίζουν τον εαυτό τους πίσω από τα "αν".

 

Γιατί πίσω από κάθε "αν", υπάρχει και μια μεταρρύθμιση, την οποία και η δεξιά και η αριστερή συντήρηση δεν θέλουν.

 

Γιατί, αν οι μεταρρυθμίσεις προχωρούσαν, τότε οι πολίτες δεν θα είχαν ως διέξοδο την εξάρτησή τους από αυτούς. 

 

Γιατί, εμπεδώνοντας κράτος δικαιοσύνης και ισονομίας, δεν θα είχαν θέση στο δημόσιο βίο όλες εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που θεμελίωσαν την παρουσία τους πάνω στις ψευδείς υποσχέσεις, στις αχρείαστες, αδιέξοδες, καταστροφικές και εκ του αποτελέσματος πολιτικές,  στον πελατειασμό, τις αδικίες και τις ανισότητες, που για να τις "παλέψει" ο πολίτης χρειάζεται "μπάρμπα στην Κορώνη". 

 

Και τώρα, ας συνεχίσουν να τσακώνονται για το πως θα αντιμετωπίσουν τις αλήθειες από το ΚΙΝΗΜΑ και τον Γιώργο Α. Παπανδρέου. 

 

Εμείς, ένα μπορούμε να τους εγγυηθούμε.

 

Θα συνεχίσουμε να είμαστε το αγκάθι στα πλευρά τους.

 

Και πάντα, με όρους αλήθειας.

 

Αυτήν την αλήθεια που δεν αντέχουν.

 

 

 

ΥΓ1: Ακόμη γελάνε τα παγκάκια του Ζαππείου με την υπόσχεση της ΝΔ, πως θα μηδενίσει το έλλειμμα σε ενάμιση χρόνοΥΓ2: Ευχαριστούμε ειλικρινώς τη ΝΔ, που κας έδωσε για ακόμη μια φορά τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να επισημάνουμε που βρίσκεται το πραγματικό πρόβλημα.


 

Καλημέρα σας.

lefta-yparxoun

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Γιώργο είσαι ήρωας

 2. Όποιος από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα και παράταξη, από τώρα και στο εξής ξαναναφέρει με ειρωνεία την κολοβή φράση που αποδείδουν στον Παπανδρέου, χωρίς τα «αν » που πραγματικά την συνόδευσαν κατά καιρούς, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όχι απλώς σαν κοινός συκοφάντης , αλλά και σαν συνεργός στο έγκλημα που διετέλεσε η Δεξιά του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
  Μια δεξιά που βρήκε δυστυχώς έδαφος στην μπαμπεσιά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΤΣΙΠΡΑ με τους πολλαπλούς του μαφιόζους της Αιγινας και του ΑΔΗ της λαμογίας .
  Της κόλασης που συντελείται ακόμη στην κατανομή των δημόσιων έργων και συμφωνιών για τις συχνότητες , μεταξύ άλλων .
  Ολα αυτά και αλλα εδεχεί, που συμβαίνουν εντός της «Αριστεροδεξιάς αδελφότητας» μεταξύ Σουνείου που καλύπτει την θερινή κατοικία του νυν Πρωθυπουργού – προςφορά εφοπληςτικής δύναμεως — και την Ραφίνα , μόνιμη εξορία του πρωην …
  Των Πρωθυπουργών της παρακμής μας, στην ομάδα των οποίων μην ξεχαςετε να προςθέςετε τον Τρελαντώνη .. και τον κλεπταποδόχο της μεγάλης καρέκλας, της προεδρικής .
  Οι τέσσερις τους μας μέκαναν την ζημιά και θέλουν τώρα παλι να την φορτώσουν σε αυτόν που είπε οτι τα λεφτά υπάρχουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ ….

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!
   ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ 6% ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ 3% ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ 13,5% ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΙΚ.ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΛΙΣΑΞΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 13,5% ΕΓΙΝΕ 15% ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.