ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθημερινά αστυνομικοί κινδυνεύουν»

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί τον νόμο και την τάξη

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την Ελληνική Αστυνομία και για την αδυναμία της να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γ. Διαμαντόπουλου.
mits

«Είναι φανερό εδώ και καιρό ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών - πλέον ούτε και των ίδιων των αστυνομικών», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ και προσθέτει: «Το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο. Δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι αδύναμη να εγγυηθεί τον νόμο και την τάξη».

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι «οι αστυνομικοί, σχεδόν καθημερινά, κινδυνεύουν στον βωμό του καθήκοντος. Γι' αυτό όλοι μας πρέπει να τους περιβάλλουμε με τη στήριξη και τον σεβασμό μας» και επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση: «Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι αρχές αυτές γίνονται σεβαστές από την κυβέρνηση. Άλλωστε διαχρονικά ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζε την αστυνομία με καχυποψία, αν όχι με απροκάλυπτη εχθρικότητα».

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύεται προσωπικά: «Είμαι αποφασισμένος ως πρωθυπουργός να αποκαταστήσω αμέσως τον νόμο και την τάξη στη χώρα μας. Στέκομαι στο πλευρό των αστυνομικών, που σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς πολιτική κάλυψη, επιτελούν το καθήκον τους. Στέκομαι, όμως, και στο πλευρό όλων των πολιτών που θέλουν να νιώσουν ξανά ασφαλείς στη γειτονιά τους».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Κ 23:27 30/08/2016

    Μας είδες κε Μιτσοτάκη τους αστυνομικούς μας ξέσκισμα στο βωμό του καθήκοντος; Από τό ξέσκισμα τό πολύ δέν ειναι ικανοί ούτε ουτε τόν διοικητή τους νά προστατέψουν . Φούι καί φτού ας ξεσκίζονται λιγότερο στόυς βομούς τής παπάρας, και τά καμπαρέ τήν ώρα τού καθήκοντος ίσως βρούν και καιρό να κάνουν τήν δουλειά τους.
    Κατά τά αλλα εσείς εκεί στήν Αθήνα τήν βγάζετε πρίμα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.