ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματικό θρίλερ

Κορωπί: Συνελήφθη ο 41χρονος που πυροβόλησε τους γονείς της συντρόφου του μετά το άγριο φονικό

Δραματική εξέλιξη στο φονικό που συνέβη στο Κορωπί.   Ύστερα από μεγάλη καταδίωξη της αστυνομίας συνελήφθη, λίγο μετά τις 19:00, μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Καλύβια ο 41χρονος σύζυγος της 35χρονης που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ, από την 26χρονη σύντροφό του. Περίπου δύο ώρες νωρίτερα πυροβόλησε με καραμπίνα, τους γονείς της τελευταίας στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος που μετέφερε ο ίδιος αργά χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητό του, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την πρώην σύζυγό του, την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα η νυν σύντροφός του με πολλές μαχαιριές, πήγε το απόγευμα στο σπίτι των γονέων της 26χρονης. Τότε έβγαλε μια καραμπίνα, τους πυροβόλησε τραυματίζοντάς τους, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Οι γονείς της συντρόφου του έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο. Προηγήθηκε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τον εντόπισε να κινείται με το αυτοκίνητό του, στο Κορωπί. Ο 41χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκείνοι, μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.