ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η μόνη εναλλακτική λύση»

Κουμουτσάκος: Εφικτή η αυτοδυναμία της ΝΔ

«Σ' ένα περιβάλλον πολλαπλών αδιεξόδων ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο σοβαρών πολιτικών εξελίξεων. Υπ' αυτήν την έννοια οι εκλογές δεν μπορεί να αποκλεισθούν και γι' αυτό -για εμάς τουλάχιστον- δεν θα είναι αιφνιδιασμός», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και προσθέτει ότι είναι εφικτή η αυτοδυναμία της ΝΔ καθώς «είναι η αδιαμφισβήτητη πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας και η μόνη εναλλακτική λύση για τους πολίτες που ασφυκτιούν στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ».
koumoutsakos

Δεν απορρίπτει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό με δύο προϋποθέσεις, «την αποσύνδεσή της από το ενδεχόμενο διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης εκλογών» και τη «μη αλλοίωση του συνταγματικά κατοχυρωμένου πολίτευμα της χώρας».

Ο κ. Κουμουτσάκος υποστηρίζει ότι η Τουρκία μεταλλάσσεται «σε ένα ιδιότυπο Ερντογανικό καθεστώς που την απομακρύνει από την Ευρώπη» και σημειώνει ότι πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η αδρανοποίηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό.

Μιλώντας για τις μετεκλογικές συνεργασίες τονίζει ότι «η ΝΔ είναι ανοικτή για πολιτικές συνεργασίες ουσίας». «Μπορούμε λοιπόν να συζητήσουμε με όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν σ' ένα πραγματικό άλμα της Ελλάδας προς τα εμπρός», αναφέρει και σημειώνει ότι η ΝΔ χρειάζεται να «διευρύνει ακόμα περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες», υπογραμμίζοντας ότι «διαχρονικά υπήρξε ένα υπεύθυνο και ταυτόχρονα λαϊκό κόμμα. Γι' αυτό απεχθάνεται τον λαϊκισμό»

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Δείτε Ελληνες ψηφοφόροι πως κατάντησαν την Βουλή που διαλεξατε και ορίζουν οι σημερινοί εκλεκτοί σας .Με απαιτήσεις της ΝΔ προςεχώς να πάρει και. … Αυτονομία σχηματισμού αυτόνομης Κυβέρνησης..
  Ο ένας αρχηγός της έσπειρε την πτώχευση και την ανεργία, την ηθική κατάπτωση και την οικονομική μιζέρια , τα σκάνδαλα και το κουκούλωμα τους …,
  ηταν η εποχή 2004–2009
  Ο άλλος από τυφλή φιλοδοξία και μετά από χρόνια της αποστασίας του , σταμάτησε τις αλλαγές και την ανόρθωση που είχε αρχίσει η διακυβέρνησης 2009-2011 για να μην χρειαςτούμε στο μέλλον άλλα μνημόνια .
  Το κατάφερε με τα Ζάππεια συν την βοήθεια της προδοςίας του αλλού αποστάτη , του. Βενιζέλου να επαναφέρει την φαυλότητα στην πολιτική .
  Ο τρίτος ο σημερινός δεν τολμά να καταδικάσει τις αστοχίες και τα εγκλήματα των προηγουμένων .
  Γιαυτό τώρα, τούτο το γελοίο συνοθύλευμα που λέγεται ΣΥΡΙΧΖΑΝΕΛ δινει δικαιώματα στον κ. Κουμουτσάκο να πετάει τέτοιες κοτσάνες σαν την επαναφορά της ΝΔ και μάλιστα Αυτόνομη !
  Τσίπρας και Κουμουτσάκος λοιπόν θα μας προτείνουν πίσω τον δραπέτη της Ραφήνας;
  Γιατί οχι ;
  Όλα να τα περεριμένει κανείς απο «σοφούς λαούς» , σαν τον Ελληνικό !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.