ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρνείται και ο Στεφανάκος τον ξυλοδαρμό του πρώην υπουργού

Άκης: Μόνο λεκτική η αντιπαράθεσή μου με κρατουμένους στον Κορυδαλλό

Λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα κρατουμένων είχε στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος αλλά δεν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όπως είπε ο ίδιος στον συνήγορό του Λεωνίδα Κοτσαλή.   «Η γενίκευση του περιστατικού απετράπη με την παρέμβαση άλλων προσώπων. Η αφορμή ήταν ασήμαντη και είχε να κάνει με τη ρύθμιση του φωτισμού», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κοτσαλής.
tsoxatz

Η ανακοίνωση του καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, συνηγόρου υπεράσπισης του κ. Τσοχατζόπουλου:

«Τη Δευτέρα στις 9:30 το πρωί βρεθήκαμε στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού και συζήσαμε με τον πρώην Υπουργό για το περιστατικό. Εκτός εμού στη συνάντηση παρευρίσκοντο η κυρία Τσοχατζοπούλου, ο κ. Κανελλόπουλος συνεργάτης του κ. Ραγκούση και η συνεργάτιδά μου δικηγόρος κυρία Κοτσώνη.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος μας ανέφερε, ότι επρόκειτο για μία λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα προσώπων και με κάποια έκφραση βιαιότητας εις βάρος του. Η γενίκευση του περιστατικού απετράπη με την παρέμβαση άλλων προσώπων. Η αφορμή ήταν ασήμαντη και είχε να κάνει με τη ρύθμιση του φωτισμού.

Επέστησα την προσοχή των αρμοδίων φορέων για τη λήψη των αναγκαίων, κατά την κρίση τους, μέτρων για τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του
πρώην Υπουργού».

Διαψεύδει και ο Στεφανάκος 

Εξάλλου διαψεύδει και ο Βασίλης Στεφανάκος μέσω του συνηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου τον ξυλοδαρμό του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο βαρυποινίτης χαρακτηρίζει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος «κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο».

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Καπερνάρος, η εφημερίδα δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της φωτογραφία του εντολέα του με τη σημείωση «Αγριος ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από τον Στεφανάκο στη φυλακή».

«Το κείμενο είναι κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροιδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου», σημειώνει.

Ο κ. Καπερνάρος υποστηρίζει ότι «ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν».

«Σήμερα σε επίσκεψή μου στη φυλακή, μου ανετέθη από το θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά του εν λόγω ρυπαρογραφήματος», τονίζει και καταλήγει: «Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.