Neo

«Μαύρο» στους ηττημένους σε 90 μέρες

Πριν καν τελειώσει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, τα ερωτήματα για την «επόμενη μέρα» είναι πολλά, καθώς το θέμα δεν είναι πώς θα κινηθούν οι νικητές, αλλά τι θα κάνουν και οι χαμένοι –πολλώ δε μάλλον αν πρόκειται για υπάρχοντα κανάλια, με πρόγραμμα, προσωπικό και… ήδη κατειλημμένες συχνότητες.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, λοιπόν, έσπευσε χθες να ανοίξει τα χαρτιά της κυβέρνησης ως προς τους υπάρχοντες καναλάρχες, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν το… τριήμερο που ξεκίνησε σήμερα να πάρουν την πολυπόθητη άδεια. Αυτό που είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, η Όλγα Γεροβασίλη, είναι πως θα υπάρξει μία περίοδος προσαρμογής και, το αργότερο σε 90 ημέρες, θα πέσει «μαύρο» στους ηττημένους της διαδικασίας. «Προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει», επισήμανε η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ ο Neo πληροφορείται ότι μόλις περάσουν οι 90 ημέρες, δηλαδή το τρίμηνο, τότε η DIGEA θα υποχρεωθεί να διακόψει την αναμετάδοση του σήματος όλων όσοι χάσουν την άδεια λειτουργίας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Οταν θέλουμε να απελευθερώσουμε τις άδειες ταξί για να επέλθει υγιης´ ανταγωνισμός, δεν βρίσκω τον λόγο να υπάρχει κανονισμός μόνον τεσσάρων αδειών για. Κανάλια τηλεόρασης στην Ελλαδα.
    Ας βάλει την τιμή που πρέπει να εισπράξει το κρατος από τον κάθε επενδυτή ο κ. Παππάς και εφόςον ενιςχύςει –αντι να κόβει τα πόδια της ανεξάρτητης του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου ( ΕΣΡ) — και να επιζήσουν οι ικανοτεροι και όςοι θα σεβαςτουν Υπεύθυνα στην Ελευθεροτυπία και την Δημοκρατική νομιμότητα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.