ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή

Ψηφίστηκε το άρθρο για τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο το άρθρο για τη δημιουργία ισλαμικού τεμένους Αθήνα, που περιλαμβανόταν στο νομοσχέδιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες.
vouli

Μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Χρυσή Αυγή, υπέρ της διάταξης ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΚΕ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων.

Κατά ψήφισαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα σε σύνολο 230 παρόντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 206 βουλευτές και 24 κατά.

Κατά πλειοψηφία επί της αρχής στο σύνολό του και κατ' άρθρον ψηφίστηκε και το σύνολο του νομοσχεδίου για τις ΑΠΕ. Υπέρ ψήφισαν 210 βουλευτές και 20 κατά.

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 5:01 05/08/2016

    Ή απόφαση για την ανέγερση Μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα κάτω από την σκιά της Ακρόπολης που ψήφισε το κλεπτοκρατικό τόξο, αποτελεί Εθνική προδοσία.Επίσης πρόεδρος των Πακιστανικών οργανώσεων αποκάλυψε τον βρώμικο ρόλο του Πάνου Καμμένου, που προεκλογικά έγλυφε από την μιά τους ισλαμιστές ότι θα τους φτιάξει το τέμενος και από την άλλη πούλαγε ψευτοεθνικισμό στους Έλληνες για άγρα ψήφων.Ότι πιό βρώμικο πολιτικά στην Ελλάδα σήμερα είναι ο χοντροπάνος Καμμένος.

  2. Οχι μόνον οι αποφάσεις και οι ψηφοφορίες των βουλευτών των ΑΝΕΛ και του ίδιου του Καμμένου ειναι –οπως τούτη εδω σήμερα για το Μουςουλμανικό τέμενος — εναντίον της γνώμης και της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ ,
    αλλά ειναι και σε τέλεια εναρμόνιση με την απόφαση και την θεωρεία της Χ.Α.

    Ύστερα από αυτο ξεσκεπάζεται το αναδυόμενο ειδύλλιο του Βασίη Λεβεντη με τον Αλέξη Τσίπρα.
    Μην σας φανεί παράξενο, αν λίαν προσεχώς οι δυό άνδρες συναντηθούν σε εφοπλιςτική βίλα κοντά στο Σουνιο –που προσφέρεται για τις διακοπές του Πρωθυπουργου μας,– για ένα μικρό ΒΒQ και ένα μεγαλύτερο dial .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.