ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά την απομάκρυνση του Βίκτορ

Μεγάλες αλλαγές και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 20 εκατ.ευρώ στον Ολυμπιακό

Μία σειρά από αλλαγές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή με κύριες την αύξηση των μετοχικού κεφαλαίου και την παραίτηση του Γιάννη Βρέντζου.
osfp

Αναλυτικά:

1.Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της.

Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.

3. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής.

Τέλος ο Βίκτορ

Νωρίτερα την Παρασκευή απομακρύνθηκε από τον πάγκο των ερυθρολεύκων ο Βίκτορ μετά από μόλις 44 ημέρες στο τιμόνι των πρωταθλητών. Ο Ισπανός προπονητής συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο ο οποίος του γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.