ΕΛΛΑΔΑ

Πλήθος προβλημάτων στην πόλη-Ζημιές και στην Ήπειρο

Μεγάλες καταστροφές στα Τρίκαλα από καταιγίδα και ισχυρούς ανέμους

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρότατη καταιγίδα διάρκειας περίπου μιας ώρας, που έπληξε τα Τρίκαλα τις τελευταίες ώρες.
trikala b

Όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, ένας πολύ μεγάλος πλάτανος στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρ’ ότι μόλις πριν 4 μήνες είχε κλαδευτεί ακριβώς για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα, ξεριζώθηκε!

Παρόμοια προβλήματα εκρίζωσης δέντρων σημειώθηκαν σε περιοχές όπως πέριξ του μύλου Ματσόπουλου, Λεπτοκαρυά, στην οδό Καλαμπάκας και σε άλλα σημεία, στην περιοχή της Μπάρας, για την οποία απαιτούνται πρόσθετα έργα.

Συνεργεία του δήμου Τρικκαίων, μετέβησαν στα σημεία να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία, όπου τα πεσμένα δέντρα την διέκοπταν, ενώ άλλα συνεργεία, μαζί με συνεργεία της ΔΕΥΑΤ προέβαιναν σε καθαρισμό φρεατίων και μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων συνέδραμαν στο έργο της άντλησης υδάτων.

Επίσης, προσωπικό της Επιχείρησης ήδη διορθώνει τις βλάβες σε αντλιοστάσια και γεωτρήσεις, στα οποία οι διακοπές ρεύματος δημιούργησαν προβλήματα. Μάλιστα, οι υπηρεσίες του δήμου συνεχώς μεταβαίνουν σε σημεία της πόλης για να αποκαταστήσουν διάφορα προβλήματα.

Ζημιές και στην Ήπειρο

Πολλά προβλήματα προκάλεσε η καταιγίδα που έπληξε ολόκληρο το Νομό Ιωαννίνων αλλά και άλλες περιοχές της Ηπείρου.

Για την αντιμετώπισή τους, κινήθηκαν δεκαπέντε μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις επενέβησαν και μηχανήματα των Δήμων. Κατολισθήσεις μικρής έκτασης, καταπτώσεις αλλά και φερτά υλικά, έκαναν σε αρκετά σημεία αδιάβατο το οδικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.