ΕΛΛΑΔΑ

Τοξικολογικές εξετάσεις

Μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών είχε καταναλώσει ο εκδότης Μαυρίκος

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τοξικολογικής εξέτασης, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, λίγη ώρα πριν μπει στο αυτοκίνητό του είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.
mavrikostzip

Στο αίμα του εκδότη που απανθρακώθηκε μέσα στο τζιπ του το μεσημέρι της 9ης Ιουλίου ανιχνεύθηκαν βενζοδιαζεπίνες (ηρεμιστική ουσία), ποσότητα που αντιστοιχεί σε 7-8 χάπια, τα οποία είχαν καταναλωθεί την ίδια ημέρα αλλά και το προηγούμενο βράδυ.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, το θύμα βίωνε κατάθλιψη το τελευταίο διάστημα, λόγω της σύλληψής του και των δικαστικών περιπετειών που είχε.

Μιλώντας στην εφημερίδα Καθημερινή, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς επιβεβαιώνεται ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση την ώρα που οδηγούσε. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά μόνο ευρέως διαδεδομένα χάπια ηρεμιστικά., διότι αντιμετώπιζε μια μικρή κατάθλιψη».

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ οι οποίοι διεξάγουν την σχετική έρευνα, εκτιμούν υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο λόγω του οποίου το τζιπ άρχισε να προσκρούει για περίπου 300 μέτρα στο δεξιό προστατευτικό τοιχίο της Αττικής Οδού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.