Καρπούζι 1 μεγάλο
Κονιάκ 400 γρ ή άλλο ποτό της αρεσκείας μας
Εκτέλεση
Πλένουμε το καρπούζι καλά και βάζουμε σε μια σύριγγα το κονιάκ ή το ποτό της αρεσκείας μας (τεκίλα λευκή ή ρούμι) και τρυπάμε το καρπούζι σε διάφορα σημεία αφήνοντας το ποτό να πάει παντού. Στην συνέχεια αφήνουμε το καρπούζι στο ψυγείο όλη νύχτα να παγώσει καλά. Την επόμενη μέρα κόβουμε το καρπούζι και με το εργαλείο του παγωτού βγάζουμε μπάλες και τις σερβίρουμε σε μπολ.
«Ευχαριστούμε πολυ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που έκανε στον ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα