Neo

Να μας εξηγήσει…

Φαίνεται τελικά, ότι δεν πρόκειται για κάποιο ‘κόλλημα’ της κυβέρνησης Παπανδρέου ή και του ΠΑΣΟΚ, που επιμένει ως τώρα στο ποιος ευθύνεται για την είσοδο της χώρας στα μνημόνια.
potami

Προ των ευθυνών του για την πορεία της χώρας επιχειρεί να βάλει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, και η Λίνα Παπαδάκη.

Η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού μάλιστα, καλεί με άρθρο της τον πρώην πρωθυπουργό «να μας εξηγήσει τι τον οδήγησε να κάνει 850.000 προσλήψεις,να δανειστεί 120 δισ. ευρώ και να φύγει νύχτα»…

Στην πραγματικότητα, εγκαλεί τον Κώστα Καραμανλή και για την επιλογή του να τηρήσει σιγή ιχθύος τα χρόνια που ακολούθησαν της δικής του διακυβέρνησης, μη δίνοντας στον κόσμο να καταλάβει καν ποια είναι η θέση του σε μία σειρά από κομβικά θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν τη χώρα, την τελευταία επταετία,με κορυφαίο γεγονός την είσοδό της στα μνημόνια. Μόνη στιγμή που ‘έσπασε’ τη σιωπή του ήταν στο περσινό δημοψήφισμα. Πριν και μετά, ουδέν. Μόνο που ένας πρώην πρωθυπουργός και μάλιστα για τόσο μεγάλο διάστημα «είναι θεσμικό πρόσωπο και είναι υποχρεωμένος να απευθύνεται σε όλο τον λαό, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις», όπως λέει η επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ναι , πράγματι ! Ο κ. Μητσοτάκης στο θέμα των ευθυνών του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. μας κουφαινει με την σιωπή του .
  Παράλληλα άκουσα σήμερα το πρωή απο τη ΕΡΤ κατηγορίες στον Παπανδρέου .
  Τον φοβούνται και τον πολεμούν ολα τα συμφέροντα φαίνεται
  ΟΛΑ , δεξιά , αριστερά και αυτά της Ένωσης των Κεντρώων .
  Αλά διαβάστε πιο κάτω :

  Ειναι εντελώς παράλογο , παρανοϊκό,δόλιο και γυρίζει μπούμεραννγκ στους όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την ρήση το Παπανδρέου » λεφτά υπάρχουν ……» για να τον μειώσουν πολιτικά και προςωπικά τάχα , ή να σταματήσουν την πορεία του στο Λαό μέσω του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ .
  Είτε παραλείπουν το υπόλοιπο της φράσης του είτε οχι , δύο ειναι τα ατράνταχτα και αδιάψευστα σημεία με τα τα οποία αυτοι που εξακολουθούν να κατηγορούν τον πρωην πρωθυπουργό — καλή ώρα η ΝΔούλα σαν να μας επισκέπτεται από τα παλιά της ΕΡΕ –ρεζιλεύουν τους εαυτούς τους.
  Πεωτον, ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου και εκατοντάδες χιλιάδες αυτόπτες και αυτόκουοι μάρτυρες –ένας απο τους οποίους ειμαι κι εγώ ο ίδιος — δηλώνουμε οτι το «λεφτά υπάρχουν » συνοδεύτηκε με το «αν καταπολεμήσουμε την διαφθορά » , «αν σταματήσουμε την φορό και εισφοροδιαφυγή » και συνεχίζονται με τους υπόλοιπους αγώνες των » αν » για τα οποία ο πρώην πρωθυπουργός και οι σημερινοί συνεργατες του στο ΚΙΝΗΜΑ αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με θάρρος και αυταπάρνηση .
  Δεύτερον , ας έρθει οποιοσδήποτε να μας πεί οτι παρόλα όσα έγιναν τοτε, με τις βάσεις που μπήκαν στο συςτημα , σαν την υπηρεσία διώξεως του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και την θέσπιση της οικονομικής αστυνομίας και του φορολογικού εισαγγελέα …,

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.