ΕΛΛΑΔΑ

Επειδή είναι εργολάβος

Να μην χορηγηθεί τηλεοπτική άδεια στον Καλογρίτσα, λέει και ο Δ.Καμμένος

Tον αποκλεισμό του κ. Καλογρίτσα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επειδή είναι εργολάβος δημόσιων έργων ζήτησε σήμερα μέσω του Σκάι και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Σημειώνεται ότι τη διαφωνία τους στη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον κ. Καλογρίτσα έχουν εκφράσει επίσης τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς μέσω του ΣΚΑΪ.

«Κατά την άποψή μου ο κ. Καλογρίτσας δεν πρέπει να είναι καναλάρχης» ανέφερε χαρακτηριστικά την Παρασκευή ο Δημήτρης Καμμένος. Οι εργολάβοι έχουν καταστρέψει τη χώρα δήλωσε δε.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη διαφωνία του και με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον σταθμό μας ότι «έχει καλέσει για συζήτηση τις συλλογικότητες των Εξαρχείων».

Σύμφωνα μάλιστα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, χρειάζεται να υπάρχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά στο διαγωνισμό και όχι να παίρνει την άδεια απλώς όποιος δίνει τα περισσότερα χρήματα.

«Διάλογος πρέπει να γίνει με το FBI, και με την MI-6... Να γίνεται συζήτηση (με ορισμένες ομάδες), όχι ισότιμος διάλογος, τούς αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα, ενώ αυτοί δεν έχουν αναγνωρίσει δικαιώματά μας. Δεν μπορεί να γίνεται διάλογος με αυτούς που καταστρέφουν την ιδιωτική περιουσία... Η μολότοφ είναι βία».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.