ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να μπει τέλος στην γκρίζα πραγματικότητα»

ΝΔ: Μόνη λύση οι εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά ως μόνη λύση τις εκλογές, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.
koumoutsakos

«Στην πρώτη εμφάνισή του, μετά από 15 ημέρες θερινής αφωνίας, ο κ. Τσίπρας σπεύδει να εκφράσει την ενόχλησή του για τα σενάρια εκλογολογίας που αναφέρουν διεθνή έντυπα και τα οποία ανακυκλώνουν στελέχη της κυβέρνησής του» αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Επαναλαμβάνουμε ότι με ύβρεις και ανοησίες δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις. Το άγχος και ο εκνευρισμός του κ. Τσίπρα δεν οφείλονται στα δημοσιεύματα αλλά στα αδιέξοδα που συσσώρευσε η πολιτική του. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο – των άλυτων προβλημάτων και των αδιεξόδων – η Νέα Δημοκρατία ζήτησε και ζητά ως μόνη λύση τις εκλογές. Για να μπει τέλος στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες. Και από την οποία δε μπορεί να μας βγάλει η κυβέρνηση που τη δημιούργησε» αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. H πολιτική του Τσίπρα να αναθεματίζει και να αποκαλεί «ανόητους;»όσους Έλληνες ζητάνε εκλογές γιατι νοιώθουν απαγοητευμένοι δεδομένου οτι δεν έσκισε τα μνημόνια , οπως είχε υποσχεθεί ,ή
  γιατί μας φόρτωσε με περισσότερα χρέη , ή
  γιατί μας εγκατέστησε τους πιό ανήθικους και καπιταλιστές συνεργάτες του ,
  σαν τον κυρ-Αλεκο από την Αιγινα που σαν υπουργός της κυβερνησης και ιδιοκτήτης κατασκευαστικής παίρνει δημόσια έργα …
  Ή, σαν τον διασπαστή της κενρτροαριςτεράς τον Κουρουμλπή ,
  ο οποίος το παίζει αριστερός κατέχοντας όσα διαμερισματα ( 18 ; ) σεις κι ´ εγώ δεν εχουμε φανταστεί και και αν δεν είμαστε «όσο αριστεροί ειναι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛΗΝΕΣ»
  Γιατί τέλος πάντων η κυρία του Καίσαρος δεν φαινεται να ειναι πόσο ηθική όσον αφορά τον διορισμό της στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο με απόσπαση απο τα ΤΕΙ Δράμας …

  ΟΛα τα άρα πάνω συν αλλα πολλά όμως, δεν αγιάζουν τον τρόπο της Ν.Δ. του Κυρ Μητςοτάκη που δεν εχει ακόμη βγεί να ζητήσει συγνώμη για τα χρέη μ,τα. Ελλειμματα και τα σκάνδαλα — οικονομικά και ηθικά — της διακυβέρνησης του. Κώστα Καραμανλή , και μετά τα Ζάππεια και την καταστρεφτική φιλοδοξία του Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός ο ιδιος. Και ας πάει στην καταστροφή η χωρα και οι πολίτες της .
  Όπως κι ´ έγινε με την «αριστερή τους παρένθεση «.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.