ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (Live)

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Bουλής, που διερευνά τις δανειακές συμβάσεις κομμάτων και μέσων ενημέρωσης, καταθέτει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς
kontominas

Μηδενικός ο δανεισμός του καναλιού, είπε ο Δ. Κοντομηνάς σε ερώτηση του Σπ. Λάππα (ΣΥΡΙΖΑ), «δεν αφορά τη συζήτησή μας» ο δανεισμός του ομίλου Κοντομηνά, σημείωσε προκλητικά ο ο ιδιοκτήτης του Alpha. «Δεν ξέρω ακριβώς», η απάντηση (;) του Δ. Κοντομηνά στην ερώτηση να εξυπηρετούνται τα δάνεια ύψους πάνω από 10 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζας του ομίλου Κοντομηνά. «Έχω κανάλι γιατί είμαι πατριώτης» μια ακόμα ενδιαφέρουσα αποστροφή του Δ. Κοντομηνά ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το δημόσιο και τη διαπλοκή.

Οξύτατο επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Δημήτρη Κοντομηνά καθώς ο δεύτερος χαρακτήρισε «κύριο τίποτα» τον Ηλ. Κασιδιάρη ο οποίος στη συνέχεια τον αποκάλεσε «βλάκα» και «καραγκιόζη».

Ο βουλευτής ρώτησε για την παρουσία του Δ. Κοντομηνά στην λίστα Λαγκάρντ, με τον επιχειρηματία να λέει ότι δεν είχε ποτέ λογαριασμό στην HSBC. Ο Δ. Κοντομηνάς τον αποκάλεσε δύο φορές «κύριε τίποτα» και ο Ηλ. Κασιδιάρης απάντησε «τι λες βρε καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι ηλικία και δεν σηκώνομαι».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.