Neo

Όχι άλλη καθυστέρηση

Μετά το ΠΑΣΟΚ, και η ΔΗΜΑΡ δείχνει να παρατηρεί καθυστερήσεις στη διαδικασία συγκρότησης του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά, με τον πρόεδρο του κόμματος Θανάση Θεοχαρόπουλο να μη δείχνει καθόλου ευτυχής από το γεγονός.

«Υπάρχουν καθυστερήσεις και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με ατέρμονες διαδικασίες», είπε, ζητώντας άμεσα απόφαση να προχωρήσουν όλοι μαζί, με ενότητα στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός ενιαίου σοσιαλδημοκρατικού φορέα στην χώρα εντός των επόμενων λίγων μηνών, με συνέδριο για την συγκρότησή του και εκλογή επικεφαλής από τη βάση.

Τασσόμενος σαφώς κατά του κατακερματισμού του χώρου, ο ίδιος, υποστήριξε πως «αν δεν υπάρξει μια ενωμένη προοδευτική παράταξη, δεν θα υπάρξει εναλλακτική προοδευτική λύση για τους πολίτες».

Παρατήρησε μάλιστα πολιτικό κενό στην χώρα μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει ισχυρός εκπρόσωπος της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, που να εκφράζει την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία στη χώρα μας και κάλεσε τους ομολόγους του σε κόμματα του χώρου, να καλύψουν ακριβώς αυτό το κενό...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.