MEDIA

Δώρο οι 2 πρώτοι μήνες, ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση με κάθε νέα σύνδεση ΟΤΕ TV Full Pack

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι μόνο στον ΟΤΕ TV

Την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League σφράγισαν χθες οι τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση. Μετά το διάλειμμα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, η Ελλάδα θα έχει τρεις εκπροσώπους στους ομίλους του φετινού UEFA Europa League. Μόνο οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD την πορεία που θα διαγράψουν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός  στη διοργάνωση.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, αλλά και αγαπημένες σειρές και άλλο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, ο ΟΤΕ TV τους επιφυλάσσει μια μοναδική προσφορά: όσοι αποκτήσουν τώρα το ΟΤΕ TV Full Pack παίρνουν δώρο τους δύο πρώτους μήνες[1], τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση.

Οι αντίπαλοι των τριών ελληνικών ομάδων θα προκύψουν σήμερα από την κλήρωση που θα γίνει στις 14.00 αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD. Από τις 13.00 οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Πάνος Βόγλης στην εκπομπή Pre Show θα συνδεθούν με τα προπονητικά κέντρα των ομάδων, για να μεταφέρουν το ρεπορτάζ λίγο πριν την κλήρωση. Την ίδια στιγμή σε ζωντανή σύνδεση με το Μονακό, οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Στέφανος Αβραμίδης θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τους πιθανούς αντιπάλους και τα γκρουπ δυναμικότητας, ενώ στις 14.00 θα περιγράψουν ζωντανά τη διαδικασία της κλήρωσης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν απευθείας συνδέσεις με τα προπονητικά κέντρα των ομάδων, αλλά και με Έλληνες και ξένους εκπροσώπους στο πριγκιπάτο, για να δώσουν τα πρώτα προγνωστικά πρόκρισης.

Τα ματς των ομίλων του UEFA Europa League ξεκινούν στις 15/9. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη μάχη των ομίλων του UEFA Europa League και μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

 

[1] Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη παραμονή. Δωρεάν κεραία & εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTETV.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.