Neo

Οραματικός, και λιγότερο προγραμματικός, στη ΔΕΘ ο Κυριάκος

Ο κύβος ερρίφθη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ανέβει στη ΔΕΘ, στις 16-18 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρουσιάσει ένα δικό του «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης».
mitsotakis

Παρά το γεγονός ότι σημαντικό μέρος του νέου κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ είναι ήδη έτοιμο, οι αρχικές σκέψεις αυτό να παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη απερρίφθησαν, τόσο για να μην «καούν» πρόωρα όσο και λόγω της ρευστότητας της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης που θα μπορούσε, εύκολα, να τις καταστήσει εκτός τόπου και χρόνου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν θα παρουσιάσει βασικές θέσεις για το πως θα κυβερνήσει ή ποιές προτεραιότητες θα θέσει. Ωστόσο, αναλυτικό και κοστολογημένο, όπως επιθυμεί, πρόγραμμα δεν θα παρουσιαστεί. Αντιθέτως, ο κ. Μητσοτάκης θα επιμείνει στο οραματικό σκέλος. Στόχος του είναι απέναντι στο φάντασμα του «προγράμματος Θεσσαλονίκης του Αλ. Τσίπρα», που αποδείχθηκε λόγια του άερα, ο ίδιος να πείσει ότι υπερβαίνει τις σειρήνες του λαϊκισμού και ότι αποτελεί τον πιο αξιόπιστο πολιτικό αρχηγό για να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός κρίσης.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τόσο η προσωρινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , όσο και η αντιπολίτευσης, η εν δυνάμει δηλ. νεα κυβερνησης που θάρθει προφανώς από την ΝΔ με τις επόμενες εκλογές, οπότε και αν γίνουν αυτές πρόωρα ή μη , οφείλουν να πουν στον ελληνικό λαό οτι η κρίσης μας ειναι εδώ ακόμη μαζί μας !

  Δεν θα την αποβάλουμε ,αν δεν αλλαξουμε τρόπους ζωής , σκέψης και εργασίας, ώστε να γινουμε παραγωγικοί , δίκαιοι και οραματικοί.

  Δεν μας φταίνε οι αλλοι για τα χάλια μας . Να καταλάβουμε όλοι οτι δεν έφταιξε μονον ο Παπανδρελου , ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ο Γεωργίου που είμαστε ακόμη εδώ που είμαστε .

  Έφταιξαν κυρίως και πρωτίστως οι Καραμανλής .Παυλόπουλος , Καμμένος,Τσίπρας, Βενιζέλος Σαμαράς και όλοι οσοι κυβέρνησαν η βρέθηκαν στην αντιπολίτευςη καθόλη την σύγχρονη ιστορία του ελεύθερου Κράτους μας.

  Το κατάφεραν αυτό με τα ρουσφέτια , τις αυθαιρεσίες , την κακοδιαχείρισης των πόρων του κράτους και την πρ όχληση στο Δημόσιο ανθρώπων που το είδαν οχι σαν εργασία και λειτούργημα , αλλα τροπο εξασφάλισης των αναγκών τους εφόρου ζωής ! Το καταφέρνει και η τωρινή κυβερνησης με τα σκάνδαλα και την προσπάθειά της να τα κοκουκουλώσει .
  (Βλέπε ναυάγιο Αιγινας , ναυάγιο συχνοτήτων , ναυάγιο για την καταγγελία της ΕΛΣΤΑΤ ) .

  Κατά συνέπεια Βγείτε, Τσιπρας και Μητσοτάκης στην ΔΕΘ φέτος και δικαιώσετε τον Παπανδρέου, όταν μας έλεγε να ματώσουμε όλοι γιά να αλλαξουμε και σταματειστε να διχάζετε με δηλητήρια τον ελληνικό Λαό , σαν την παραπομπή ξανά του Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για να δικαιολογήσετε τα εγκλήματα των ΚΑΡΑΜΝΛΗ , ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και των υπολοίπων ολων ημών .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.