Neo

Οργή για το «άδειασμα» της «Αυγής» από τον Κουρουμπλή

Μεγάλη γκρίνια και δυσφορία εισπράττει ο Neo από τους συνομιλητές του στο Μαξίμου, αλλά και στην Κουμουνδούρου, για τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
kouroumplis

Η δυσφορία δεν αφορά στο ότι ο Κουρουμπλής εδώ και 9 μήνες αδιαφορεί για τις συστάσεις του πρωθυπουργού και βρίσκεται σχεδόν καθημερινά σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στούντιο. Ούτε καν επειδή έσπευσε να ταυτίσει την απλή αναλογική με ακυβερνησία για να… την υπερασπιστεί μετά στην Βουλή ως εισηγητής αρμόδιος υπουργός. Η έντονη ενόχληση των ΣΥΡΙΖΑίων αφορά στο ότι χθες, ο υπουργός Εσωτερικών έσπευσε να «αδειάσει» την εφημερίδα «Αυγή» για τα όσα έγραψε για τον Πύρρο Δήμα και τους αρσιβαρίστες. Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου δεχόταν επιθέσεις για τα όσα έγραψε η εφημερίδα της Αριστεράς και προσπαθούσε να «κατεβάσει» το θέμα, ο Κουρουμπλής έριξε χθες νέο λάδι στη φωτιά, «αδειάζοντας» την «Αυγή».

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του, χαρακτήρισε «άδικα και μικρόψυχα όσα γράφονται για ανθρώπους που έχουν προσφέρει τέτοιες σημαντικές διακρίσεις», κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που «πυροβολούν» τον υπουργό Εσωτερικών, κατηγορώντας τον πως «φτιάχνει προσωπικό προφίλ». Βεβαίως, εδώ που τα λέμε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αντιμετωπίζει αυτή την κατηγορία. Αλλά δεν πτοείται…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. dipietro 13:42 24/08/2016

  Είπαμε:
  Κάθε χρόνο και χειρότερα.
  Πέρυσι το έπαιξε Θεός με εκείνο το απίθανο για την τιμωρία των καρκινοπαθών που δεν θα κάνουν έγκαιρα ιατρικές εξετάσεις .
  Φέτος το παίζει πρωθυπουργός υποσχόμενος κυβερνητική συνεργασία στο πασοκ και ποτάμι.
  Του χρόνου μάλλον θα το παίξει πάκης.

  • Όσο προσωπικό προφίλ να επεξεργάζετειο εν λόγω κύριος υπουργός ,
   δεν σταματά να παραμένει ένας κοινός αποστάτης και ψεύτης , χωρις ψήγμα ντροπής για την στάση του.
   Ο «αριστερός» με τα 18 διαμερισματα και αφοσιωμένος σύντροφος του Ανδρέα Παππανδρέου –οπως μου εκμυστηρεύτηκε οταν προσπάθησα να τον μετάπείσω Τηλεφωνικώς , ώστε να μην ρίξει την κυβένηση του 44% για να μην πτωχευςουμε και επίσημα — παραμένει φελλός και άβουλος προσδοκώντας εκεί που θα εισπράξει τα περισσότερα ατομικά συμφέροντα .
   Η Σακοράφα τουλάχιστον κατάλαβε ποιός ειναι ο Τσίπρας και λάκισε !
   Τούτος δω, τι εκλαφριντικό μπορεί να βρει ;
   Έφυγε τάχα απο μια «παράταξη » γιατί αυτή ψήφισε ενα πμημόνια και ειναι βασικός υπουργός σε μια αλλη με ηδη έχει πλειθώρα επαναλαμβανόμενων μνημονίων , στην πλάτη της .
   Ακόμη προφθαςε σε τόσο βραχύ διάστημα να δημιουργεί καθημερινά σκάνδαλα ρουσφέτια και επεμβάσεις στην Δικαιωσύνη .
   Αυτές οι επεμβάσεις, είτε προτρέπουν σε «επαναεξετάσεις » ληγμένων υποθέσεων σαν αυτή της ΕΛΣΤΑΤ , γινόμενοι ρεντίκολα στην κρίση και την γνώμη των Ευρωπαίων ,
   είτε αφήνουν δια του Υπουργού Ναυτηλίας τον Λυκουρέζο ελεύθερο ,
   που έστειλε σε θάνατο 4 , τραυμάτισε 5 και την τουριστική υπόληψη της χώρας μας!
   Να λοιπόν ποιός ειναι ο. Κουρουπλής
   .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.