ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω»

Οργισμένος ο πατέρας της Άννας Κορακάκη στο γκρεμισμένο σκοπευτήριο (Video)

Ο Τάσος Κορακάκης επισκέφθηκε το χώρο του υπαίθριου σκοπευτηρίου στον όποιο μαζί με την Άννα και τον γιο του Διονύση έκαναν προπόνηση.

Φανερά συγκινημένος ο Τάσος Κορακάκης μίλησε για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε μετά την επιστροφή του από το Ρίο, αναφέροντας , μεταξύ άλλων :

«Είμαι παρά πολύ λυπημένος , δεν το περίμενα αυτό το πράγμα ,είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε… Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον Δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ , δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς παγκοσμίου κυπέλλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα δεν υπάρχει χώρος , πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο , θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλέψαμε, καλό θα ήταν να είχαμε, ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε … τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου . Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους… τους έχουν καταστρέψει , δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης».

kor


Πηγή: Dramini.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.