MEDIA

Δεν αναγνωρίζει το διαγωνισμό για τις άδειες

Π.Ψυχάρης: Το Mega θα συνεχίσει να λειτουργεί!

Το Mega θα συνεχίσει να λειτουργεί παρά το γεγονός ότι δεν λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τις δανειοδοτήσεις σε κόμματα και ΜΜΕ.

Ο κ. Ψυχάρης δήλωσε ότι, δεν αναγνωρίζει τη δημοπρασία αδειοδότησης και έκανε λόγο  επανειλημμένως για «λεγόμενες άδειες» οι οποίες «δεν έχουν δοθεί ακόμη».

Ερωτηθείς, από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αν το Mega σκοπεύει «να βγει στο αντάρτικο» και να εκπέμψει παράνομα ο κ. Ψυχάρης δήλωσε ότι τo Mega μπορεί να εκπέμπει μέσω δορυφόρου, Nova, Ίντερνετ, είναι εταιρεία που παράγει πρόγραμμα και θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα.

Συνέχισε, λέγοντας πως το Mega αποπληρώνει κανονικά τα δάνειά του, σε αντίθεση με ό,τι είχαν καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής οι εκπρόσωποι των τραπεζών. Σημείωσε μάλιστα ότι «το Mega δεν είναι Μαρινόπουλος».

Σύμφωνα, δε, με τον Παναγιώτη Ψυχάρη ήταν προτιμότερο να δίνουν οι τράπεζες δάνεια στο Mega και όχι στους πολίτες. Όπως είπε επίσης, η Τηλέτυπος έχει αποπληρώσει σε τόκους 130 εκ. ευρώ, ενώ αν τα δάνεια είχαν δοθεί σε πολίτες για να αγοράσουν σπίτια , δεν θα μπορούσαν τώρα να αποπληρώσουν. Σε ερώτηση για τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους, απάντησε ότι αυτό είναι μεταξύ «ημών και υμών» και πρόσθεσε, χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις, ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του συνιδιοκτήτη του Mega Φώτη Μπόμπολα κατά του ΔΟΛ για την κατάσταση στην οποία περιήλθε το κανάλι ο κ. Ψυχάρης ανέφερε ότι ο κ. Μπόμπολας είναι «ένας από τους χιλιάδες μετόχους του Mega». Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι τα θαλασσοδάνεια του Mega «δεν θα πρέπει να απασχολούν τον ελληνικό λαό». Είπε επίσης ότι το Mega μπορεί να μεταβληθεί σε πάροχο υπηρεσίας, σε Βήμα TV".

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.