ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα έσπασαν και μετά είπαν ότι τους έκλεψαν

Παραμύθια τα περί ληστείας των αμερικανών κολυμβητών

Ανευ προηγουμένου είναι το παραμύθι που έστησαν οι αμερικάνοι κολυμβητές Ράιαν Λόχτε και Τζέιμς Φέιγκεν ισχυριζόμενοι ότι ένοπλοι άνδρες τους κατέβασαν από ταξί τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στο Ρίο, και τους ανάγκασαν να τους παραδώσουν χρήματα και αντικείμενα αξίας που έφεραν πάνω τους.
_____0000lochte

Τελικά, όπως αποδεικνύεται από την έρευνα των αρχών της Βραζιλίας, οι δύο κολυμβητές, τύφλα στο μεθύσι είχαν σπάσει μια πόρτα σε βενζινάδικο της πόλης με αποτέλεσμα να επέμβουν άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και να ζητήσουν αποζημίωση για τη ζημιά.

Χθες, βραζιλιάνος δικαστής εξέδωσε εντολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τους Ράιαν Λόχτε και Τζέιμς Φέιγκεν, με τον ισχυρισμό ότι οι δύο αμερικανοί κολυμβητές έδωσαν αντικρουόμενες καταθέσεις σχετικά με τη ληστεία που έγινε εις βάρος τους το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Ρίο.

Όμως ο Λόχτε φέρεται να πρόλαβε να φύγει από το Ρίο για τις ΗΠΑ, προτού τον κρατήσουν οι αρχές διερευνώντας περαιτέρω την παράξενη υπόθεση. Αντίθετα, η τύχη του Φέιγκεν αγνοείται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.