ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση για τα εργασιακά

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση διαστρεβλώνει την πραγματικότητα

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινωνία, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα στοιχεία για την ανεργία.
pasok-grafeia

Συγκεκριμένα, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Εργασίας της ΚΟ της της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «εάν η Κυβέρνηση και η προσκείμενη σε αυτήν ΑΥΓΗ έμπαιναν στον κόπο να διαβάσουν προσεκτικά τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για το ισοζύγιο προσλήψεων απολύσεων δεν θα πανηγύριζαν», καθώς «η ανάλυση των στοιχείων αυτών καταδεικνύει ότι οι απολύσεις σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι περισσότερες από τις προσλήψεις, ενώ η μορφή των νέων προσλήψεων είναι κυρίως συμβάσεις μερικής απασχόλησης ή/και εκ περιτροπής εργασίας και αφορούν νεότερους εργαζόμενους»

«Άνθρακες ο "θησαυρός", κούφιοι και οι κυβερνητικοί κομπασμοί. Πανηγυρίζουν για αυτό που οι ίδιοι ονόμαζαν εργασία σε συνθήκες "γαλέρας". Επιχειρούν να παραπλανήσουν την κοινωνία, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα με τις γνωστές μεθόδους τους», προσθέτει καταλήγοντας η κ. Χριστοφιλοπούλου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ναι Εύη μου ! Έχεις δίκιο .
  Η κυβέρνηση διαστρεβλώνει την αλήθεια παντού !
  Εδώ μας έγινε συνήγορος των φονιάδων του ταχύπλοου στη Αίγινα …
  Σεις εκεί στο ΠΑΣΟΚ. όμως, μαζέψατε ολους τους άχρηστους και προσπαθείτε να καρπωθείτε την ιστοριία, τις αρχές, τις ιδέες, τα οράματα ,τους συμβολισμούς τα παρδείγματα και τα ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ του ΠΑΣΟΚ .
  Των ΑΡΧΩΝ και των ΙΔΕΩΝ της 3ης του Σεπτέμβρη .
  Εχετε επιλέξει λάθος τρόπο και λάθος αρχηγούς, οι οποίοι προέρχονται μάλον απο το βαθύ ΠΑΣΟΚ ! αυτό που πολέμησαν οι άνθρωποι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ — βάζοντας και μερικούς και στον Κορυδαλλό ακόμη.
  Διάβασε αγαπητή κ.Χρηστοφιλοπούλου,
  τα ονόματα μερικών πρωην συντρόφων σου για τους οποίους θα πρέπει να νοιώθεις υπερήφανη γιατί δεν πούλησαν τις αρχές τους για μιά καρέκλες :
  Πετσάλνικος , Νιώτης , Πεταλωτής , Σαχινίδης , Καρχημάκης , Καστανίδης, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , Ρέππας , Ελενόπουλος , Ξυνίδης και Παπανδρέου .
  Δεν νοιώθεις τύψεις γιατί εσύ είσαι σε αυτό το ΠΑΣΟΚ , όπως το κατάντησαν Βενιζέλος , Γεννηματά , Γρηγοράκος , Θεοχαρόπουλος και οι λοιποί «αργοπορημένοι » και μεις απέξω αγωνιζόμενοι για τις ΑΡΧΕΣ του ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.