ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τον «εκτροχιασμό της οικονομίας την περίοδο 2004-2009»

ΠΑΣΟΚ: Κοινή προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τη συγκάλυψη της αλήθειας

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει κοινή προσπάθεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ «να μη βγει η αλήθεια για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση την περίοδο 2004-2009».
pasok-xarilaou-trikoupi-grafeia

«Είναι για γέλια στη ΝΔ, η προσπάθεια όσων περιστασιακά φορώντας μεταρρυθμιστικό προσωπείο παριστάνουν ότι κάτι αλλάζει, όταν είναι φανερό ότι τα κλειδιά του μαγαζιού τα κρατούν άλλοι. Από την άλλη πλευρά οι άλλοι οι "αριστεροί ριζοσπάστες", του ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκαν πρόθυμοι και υπάκουοι και είναι για κλάματα» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

«Είναι τραγική όμως για τη χώρα η κοινή τους προσπάθειά να μη βγει η αλήθεια, να μη μάθει ο ελληνικός λαός τους υπεύθυνους για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση την περίοδο 2004-2009».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 17:02 03/08/2016

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ όταν το 2012-2014 ΖΗΤΑΓΑΤΕ . . . . ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 2010-2011 ΑΡΑ συνειδητά ΑΘΩΏΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΎΣΑΤΕ Γαπ ?
    ΑΛΛΑ τότε , ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ , με πρόταση Βενιζέλου , εντολή Σαμαρά , ανοχή-ευαρέσκεια Καραμανλή-Ψυχάρη ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ του 4-2-1 !!!!!

    • Δώσανε και το δικαίωμα οταν οι μαφιόζοι του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ σε συνδιασμό των μαφιόζων του Σαμαρά και του Μπαρμα-Αλέκου της Αιγινας να συνεχίζουν την λάσπη Χ ρησιμοποιιντας λάσπη σαν αυτή του «λεφτά υπάρχουν που άκουσα σημερα σε ανακοίνωςη της ΝΔ .
      Δεν ηρθε ακομη και η σειρά του Σημίτη μας ( του καταδικού μας Σημίτη ) να ζητήσει συγνώμη από τον Γιώργο , καθώς χρησιμοποίησε δυστυχώς και αυτός αυτήν την καραμέλα ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.