ΚΟΣΜΟΣ

«Τι αστείο είναι αυτό με τον θάνατο;»

Πέθαναν ποδοσφαιριστή και τους απάντησε ο ίδιος πως είναι ζωντανός

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Γουέσλεϊ Λόπες αναγκάστηκε να δηλώσει δημόσια ότι... ζει και βασιλεύει, διαβάζοντας στον ρουμανικό Τύπο ότι πέθανε έπειτα από καρδιακό επεισόδιο στην προπόνηση! Η αγάπη των ΜΜΕ για τον θάνατο που αναφέρεται και σε άρθρο του matrix24.gr φαίνεται να είναι παγκόσμιο φαινόμενο.

Ο Λόπες, που θήτευσε με ιδιαίτερη επιτυχία στο ρουμανικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Βασλούι, όντας μέχρι και σήμερα ο πρώτος ξένος σκόρερ με 62 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει συνολικά 78 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, πλέον έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου αγωνίζεται για λογαριασμό της Μπαρμπαρένσε.
Ο ρουμανικός Τύπος, την Τρίτη, έγραψε πως εκείνος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και άφησε την τελευταία του πνοή στην προπόνηση, με τον παίκτη να ... αναγκάζεται να μιλήσει δημόσια για να δείξει πως χαίρει άκρας υγείας και να δηλώνει:

«Μπορώ να σας πω ότι ζω και είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Τι αστείο αυτό με τον θάνατο... Μπορείτε να ηρεμήσετε όλοι... Ο Γουέσλεϊ έχει ακόμα πολλή ζωή μπροστά του» είπε!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.