ΕΛΛΑΔΑ

Καταβολή 3.000 εφάπαξ

Πετρόπουλος: Ανακριβή τα δημοσιεύματα για μείωση συντάξεων

Ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλώντας «στο Κόκκινο» τόνισε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει πλήθος ανακριβών δημοσιευμάτων που αποδίδουν τις συντάξεις μειωμένες, κάτι το οποίο διαψεύδεται από την πραγματικότητα.
petropoulos

Ο Τ. Πετρόπουλος, έκανε λόγο για κακοήθη κριτική,ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα γίνουν νέες παρεμβάσεις. Ανέφερε ακόμα πως μέχρι στιγμής έχουν δοθεί πάνω από 3000 εφάπαξ.

«Οι επικουρικές δεν θα είναι στο άθροισμα τους 1300, το σύνολο μπορεί να είναι μεγαλύτερο», είπε και ανέφερε πως τον προηγούμενο μήνα αρκετοί δημοσιογράφοι είχαν κατέβει στο ΕΤΕΑ και ρωτούσαν τους συνταξιούχους αν είχαν μεγάλη μείωση και εκείνοι απαντούσαν πως δεν είχαν.

Αναφερόμενος στις παρακρατήσεις στις συντάξεις, είπε ότι αυτές γίνονται με βάση τις συντάξεις του 2010, «υπολογίζουμε το ποσοτό των παρακραήσεων με βάση τα πραγματικά δεδομένα και προκύπτει και μια μικρή αύξηση», είπε.

Γνωστοποίησε ακόμα πως μετά από τρία χρόνια που δεν καταβάλονταν εφάπαξ, ήδη δωθήκαν πάνω από 3000 εφάπαξ για το ταμείο πρόνοιας δημόσιων υπαλλήλων.

«Είχαμε προυπολογιίσει για 2000 εφάπαξ και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Στο ΙΚΑ τον Οκτώμβριο θα δοθούν πάνω από 1800 εφάπαξ», συμπλήρωσε.

«Για αυτά δεν μιλάει κανείς η χώρα έχει αποτελέσματα είναι μίζερο για κάποιους να μην βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται», είπε καταλήγοντας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.